Un bãrbat din localitatea Petrila este cercetat de politisti pentru douã infractiuni de viol, victimele fiind mamã si fiicã.  Totul s-ar fi întâmplat în noaptea de 3 ianuarie a.c., însã indiviul a fost arestat abia dupã ce anchetatorii au avut probe de netãgãduit împotriva bãrbatului.

În baza dovezilor prezentate de politisti si procurori, magistratii Judecãtoriei Petrosani au dispus arestarea preventivã a individului acuzat de viol. Petrileanul de 44 de ani, Ludovic Mihai a cerut sã fie plasat în arest la domiciliu iar apãrãtorul sãu a considerat cã poate fi cercetat sub control judiciar, însã ambele cereri au fost respinse de instantã. Potrivit anchetatorilor, individul, în seara de 3 ianuarie, si-a chemat iubita si pe fiica acesteia de 12 ani, la el acasã si s-a pus pe chefuit. Dupã ce a bãut bine i s-a fãcut chef de o partidã de amor si a violat-o pe femeie dar si pe copila acesteia.

”Politia Petrila îl cerceteazã în stare de arest preventiv pe M.L. cu privire la comiterea infractiunii de viol reclamatã, urmând a se clarifica pe parcursul anchetei circumnstantele producerii faptei”, a declarat subcomisarul Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Politistii din Petrila si procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani au decis sã-l ducã la mandat pe individul suspectat de viol imediat ce au primit raportul medicilor legisti, care a confirmat cã victimele au fost abuzate.

Maximilian GÂNJU