Dividende pentru actionarii de la ApaServ

Societatea de apã din Valea Jiului va acorda, începând din acest an, dividende actionarilor. Si salariatii ApaServ Valea Jiului vor avea o serie de facilitãti.

Toate mãsurile care vor fi implementate de anul acesta vor aduce un plus de beneficiu societãtii de apã din Valea Jiului.  “Anul 2017 va fi primul în care societatea va acorda dividende actionarilor si participare la profit salariatilor. Acesta este un lucru benefic atât pentru societate, cât si pentru clienti, întrucât banii vor fi restituiti operatorului ca finantare pentru investitii în retele de apã si canalizare. Pentru anul 2017 ne propunem sã rãmânem o societate profitabilã, fãrã datorii si sã crestem gradul de colectare a veniturilor facturate”, a precizat  Roxana Benke, director economic în cadrul SC ApaServ Valea Jiului.

Astfel, o parte din profitul societãtii pe actiuni îi va reveni fiecãrui actionar la sfârsitul fiecãrui exercitiu financiar, în raport cu actiunile pe care le posedã. Cea mai mare cotã de participatiune la ApaServ Valea Jiului o are Consiliul Judetean Hunedoara. Acesta detine 52,3310% din actiuni.  Primãria municipiului Petrosani detine  21,1324% din actiune ApaServ, municipiul Vulcan – 5,1802%, municipiul Lupeni – 7,3969%, orasul Petrila – 6,2515%, orasul Aninoasa – 5,2829% si orasul Uricani – 2,4251%.

Monika BACIU

Advertisements