Fotbal juniori. Camp. judetean ed. 2016-2017 – tur. Analizã. / SURPRIZA VINE DE LA VULCAN

Cu destule restante pentru primãvarã, s-a conturat un clasament de final de tur 2016-2017 la cei mai mici dintre juniorii Vãii Jiului, angrenati în campionatul judetean.

La juniori C (13-14 ani), o surprizã plãcutã au realizat-o cei de la Fair Paly Vulcan (antrenor Iosif Izsak), echipa vulcãneanã terminând pe locul 1, cu numai o singurã înfrângere si cele mai multe goluri marcate, 54. A fost un nucleu de jucãtori alcãtuit din Butusinã (portar), Nanu, Her, Ignat, Glãvan, Dragos, Iliescu, Grigore, Neamtu, Ciuleanu, Deak.

La polul opus, Minerul Uricani (antrenor Alexandru Sultan) nu a reusit nici un punct, având o medie de 9,5 goluri încasate pe meci!

La juniori D (11-12 ani) Sc. Jiul Petrosani (antrenor Damian Militaru) a reusit în procentaj de sutã la sutã cu 9 victorii din tot atâtea partide, având si cel mai bun golaveraj, +50. S-au remarcat jucãtorii Ov. Iepure, M. Ungureanu, R. Nitoi, R. Cojocaru, H. Moldovan, Seb. Sturza, A. Udvar. Acelasi numãr de puncte l-a realizat si Sorii Junior’s Lupeni (antrenori Sorin Bejan – Sorin Corpadi), surprinzãtoare ultima pozitie a celor de la Inter Petrila (antrenori Avr. Moldovan – Cristi Buium), care nu a acumulat nici un punct.

La juniori E (10 ani), Sc. Jiul Petrosani a câstigat toate cele sase meciuri, în formula de echipã Tomescu (portar), Gheocea, Botoroagã, Cãpritã, Porav, Lovas, Bickiling, reusind sã încheie pe primul loc. Cu doar zero puncte, Universitatea Petrosani (antrenor Gabi Nitu) încheie plutonul celor mai mici juniori din Valea Jiului.

Ca o curiozitate, echipa Universitatea Petrosani a încheiat regresiv la cele trei categorii de vârstã, locul 2 la juniori C, locul 4 la juniori D si locul 5 (ultimul) la juniori E

A consemnat GENU TUTU

Advertisements