Zeci de petrosãneni s-au alãturat actiunii organizate de Consiliul Consultativ al Tinerilor în parteneriat cu Casa ProUrbis si Primãria Petrosani.

O familie nevoiasã va avea parte, anul acesta, de zâmbete si veselie. Familia Calo de la Pestera Bolii va primi mai multe pachete cu cele necesare pentru cãmin.

“Bilantul activitãtii de ieri, organizatã în scop caritabil pentru familia Calo din Pestera Bolii, este foarte bun. Multumim tuturor celor ce au contribuit financiar sau prin obiecte diferite, la actiunea care a reusit sã-i facã pe cei prezenti, sã simtã Spiritul Bunãtãtii, al Generozitãtii, al Bucuriei de a fi în serviciul celorlalti. Multumim pãrintelui Selaje pentru sustinere si pentru mesajele pline de cãldurã. Multumim grupului de debate Impact InfoPet, multumim colindãtorilor de la scoala I.G.Duca, coordonati de d-ra prof. Matilde Stoica. Multumim colaboratorilor nostri de la Asociatia Casa Pro Urbis, de la fundatia Caritas si de la Asociatia Pro Parâng”,  spun organizatorii.

Familia Calo a intrat în ultimele luni în atentia preotului Selaje care împreunã cu voluntari de la parohia domniei-sale, a reusit sã le refacã acoperisul casei, sã le refacã zugrãveala.

Monika BACIU