La Lupeni factorul politic schimbã traiectoria lui Mos Crãciun

Primãria municipiului Lupeni a achizitionat în baza  HCL nr.113/2016, un numãr de 2500 de pachete pentru organizarea Pomului de Crãciun, care au fost oferite copiilor din municipiul Lupeni cu ocazia sãrbãtorilor de iarnã.

Pachetele au fost distribuite începând cu data de 8 decembrie grãdinitelor si scolilor din localitate pentru a fi oferite copiilor, astfel încât toti micutii sã se bucure de venirea Mosului. Pachetele, însã, nu au ajuns la toti copiii asa cum au fost ele distribuite de Primãria si Consiliul Local al municipiului Lupeni. În urma unei verificãri efectuate în cursul zilei de ieri de  primarul Cristian Resmeritã însotit de viceprimarul Iacob Mesaros si o echipã de control a Primãriei Lupeni s-a constatat cã pachetele au fost primite de toti copiii cu exceptia celor de la douã clase de la Grãdinita cu Program Normal Lumea Copiilor din Lupeni. Aici, educatoarele Burlacu Anita, care este si consilier local PNL la Consiliul Local al municipiului Lupeni si Cotocel Daniela si-au însusit pachetele înlocuind plasele care purtau inscriptia Primãriei Lupeni cu alte plase, pentru a le oferi copiilor. În urma celor constatate, administratia localã de la Lupeni sustine cã va sesiza Inspectoratul Scolar Hunedoara si ca va face si plângere penalã educatoarei Burlacu Anita, consilier local PNL. Am încercat sã obtinem si punctul de vedere al educatoarelor, însã acestea  nu s-au aflat ieri la grãdinitã, (cel putin asa au sustinut cei de la grãdinitã), iar Burlacu Anita nu a putut fi contactatã nici telefonic, deoarece telefonul era închis.

Advertisements

Un comentariu la „La Lupeni factorul politic schimbã traiectoria lui Mos Crãciun

  • 16 decembrie 2016 la 11:56
    Permalink

    Cadourile trebuiau puse in plase cu imaginea lui mos craciun nu sub forma PSD. daca incepeti sa faceti politica in scoli si gradinite sunteti niste hoituri .Dar ce sa le ceri …Mesaros ca zugrav trebuia sa zugraveasca plasele .Incercati sa psd=izati copii aia mici.Va batefi voi joc de oameni, dar cand va va lovi dumnezeu va fi vai de voi.Mesaros stie ca bataia dumnezeiasca doare.El a simtit pe pielea lui.

Comentariile sunt închise.