Studenti din mai multe centre universitare, precum Cluj, Timisoara, Sibiu, dar si din Petrosani expun pe simeze fotografii exceptionale.

Fotografii sunt dintre cei mai buni studenti la arte vizuale si membri ai caselor de culturã studentesti din orasele lor, iar vernisajul a avut loc marti, 13 decembrie, de la ora 16.00.

„Sunt prezenti pe simeze, în exclusivitate studenti, ai câtorva facultãti cu profil de arte vizuale din tarã, respectiv Facultatea de Artã si Design a Universitãtii  de Vest Timisoara, Universitatea de Artã din Cluj, Universitatea Sapientia Cluj si, bineînteles, reprezentanti, toti studenti, ai Caselor de culturã a studentilor din Sibiu, Timisoara si Petrosani”, a declarat Lavinia Hulea, director la Casa de Culturã a Studentilor Petrosani.

Este o expozitie cu caracter national, ce se desfãsoarã anual la Casa studentilor din Petrosani si care, si de aceastã datã, se ridicã la nivel de artã. „E un lucru foarte important, fiind o expozitie nationalã, ce se desfãsoarã la Petrosani. Lucrãrile se ridicã la înãltimea unui astfel de eveniment si privitorii  vor putea admira o tematicã diversã. Sunt fotografii realizate de profesionisti, nu în timpul liber, chiar opere de artã”, a mai adãugat Robert Hummel, artist plastic, care coordoneazã grupul de studenti de la Petrosani. Vernisajul a avut loc marti dupã amiazã, dar pe simezele de la Casa de Culturã a Studentilor vor sta expuse mai multe zile. Cei care vor sã vadã lucrãrile o pot face oricând.

Diana Mitrache