Complexul Energetic Hunedoara are un sediu si la Bucuresti. Reprezentanta CEH din capitalã ar trebui sã se ocupe de “activitãti de inginerie si consultantã tehnicã legate de acestea”.

Pentru angajatii de la Bucuresti, cheltuiala CEH este de circa 6.000 de lei. Conducerea CEH a decis însã sã restructureze un post de consilier al reprezentantei de Bucuresti, fãrã a tine cont de faptul cã „sotul doamnei a fost director general”. Astfel, persoana în cauzã a fost transferatã la sediul din Petrosani.

“La data prezentei, cheltuiala lunarã cu munca vie pentru personalul din cadrul Reprezentantei Bucuresti se ridicã la o valoare de aprox. 6.000 de lei. Ca mãsurã de reducere a cheltuielilor, s-a reconsiderat statutul de consilier de specialitate al persoanei salariate în cadrul acestui loc de muncã si, fãrã a mai tine cont de argumente de genul: „sotul doamnei a fost director general „, s-a oferit, ca alternativã, un post conform pregãtirii profesionale la sediul din Petrosani”, aratã un comunicat al CEH.  În editiile viitoare vã vom prezenta, pe larg, rolul reprezentantei CEH la Bucuresti.

Monika BACIU