CEH plãteste reprezentantei de la Bucuresti 6.000 de lei

Complexul Energetic Hunedoara are un sediu si la Bucuresti. Reprezentanta CEH din capitalã ar trebui sã se ocupe de “activitãti de inginerie si consultantã tehnicã legate de acestea”.

Pentru angajatii de la Bucuresti, cheltuiala CEH este de circa 6.000 de lei. Conducerea CEH a decis însã sã restructureze un post de consilier al reprezentantei de Bucuresti, fãrã a tine cont de faptul cã „sotul doamnei a fost director general”. Astfel, persoana în cauzã a fost transferatã la sediul din Petrosani.

“La data prezentei, cheltuiala lunarã cu munca vie pentru personalul din cadrul Reprezentantei Bucuresti se ridicã la o valoare de aprox. 6.000 de lei. Ca mãsurã de reducere a cheltuielilor, s-a reconsiderat statutul de consilier de specialitate al persoanei salariate în cadrul acestui loc de muncã si, fãrã a mai tine cont de argumente de genul: „sotul doamnei a fost director general „, s-a oferit, ca alternativã, un post conform pregãtirii profesionale la sediul din Petrosani”, aratã un comunicat al CEH.  În editiile viitoare vã vom prezenta, pe larg, rolul reprezentantei CEH la Bucuresti.

Monika BACIU

Advertisements

Un comentariu la „CEH plãteste reprezentantei de la Bucuresti 6.000 de lei

  • 28 noiembrie 2016 la 21:12
    Permalink

    Sa se spuna ce plati s-au facut si catre ce firme de catre ceh de cand a iesit din insolventa. Se vede de la mare distanta ca se dau la presa numai firimituri. De ce nu se spune de adevaratele contracte de la ceh? Lasti-ne cu manipularile de doi lei ca nu suntem prosti! Sa vedem care sunt firmele care au incasat de-a lungul anilor sume colosale de pe ceh si care inca mai incaseaza. Orcine isi da seama ca doar David, Melczer si Nica au fost pusi acolo cu un scop bine stabilit . Vai vai saracii de ei cat de corecti si cinstiti sunt. Cat o sa-i mai suporte pamantul? Sa scos cehul din faliment cu restructurarea reprezentantei Bucuresti. Ba da chiar ne crdeti prosti?

Comentariile sunt închise.