Adrian David: “Vârstnicilor le datorãm dezvoltarea noastrã!”

Adrian David, candidatul PNL la Senatul României, a avut o întâlnire cu pensionarii mineri din Valea Jiului. Acesta, alãturi de primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi, i-au ascultat pe pensionarii mineri. Adrian David sustine cã vârstnicii sunt cei  cãrora le datorãm dezvoltarea noastrã, ca societate.

“Fiecare societate trebuie sã îsi respecte si sã îsi pretuiascã vârstnicii. Lor le datorãm faptul cã societatea româneascã s-a dezvoltat. Ei, indiferent de domeniul în care au activat, au trecut prin rãzboaie, schimbãri si au fãcut posibilã evolutia noastrã. Pentru ei, noi trebuie sã mergem înainte, cu ROMÂNIA ÎNAINTE”, spune Adrian David, candidatul PNL la Senatul României. Într-o tarã în continuã schimbare, PNL a ales sloganul “ROMÂNIA ÎNAINTE”. Înainte vrea sã meargã si Adrian David. Acesta vrea îmbunãtãtirea nivelului de trai al pensionarilor.

“Sunt pensionari care trãiesc lunar cu 400 de lei. Trebuie sã facem ceva pentru acesti oameni. Noi, cei din PNL ne-am asumat eliminarea impozitarii tuturor categoriilor de pensii”, mai spune candidatul PNL la Senatul României, Adrian David.

Adrian David este sustinut în demersul sãusi de cãtre primarul municipiului Petrosani, Tiberiu Iacob Ridzi. “Prioritatea mea, în primul rând ca primar al municipiului Petrosani, dar si ca presedinte PNL Petrosani este asigurarea unor conditii de trai decente pentru acesti oameni cãrora le datorãm existenta noastrã. Datoritã acestor oameni, Valea Jiului a evoluat”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Monika Baciu

Advertisements

9 comentarii la „Adrian David: “Vârstnicilor le datorãm dezvoltarea noastrã!”

 • 17 noiembrie 2016 la 20:18
  Permalink

  Cand vom primi bani mariti pe cuponul de pensie pe legea 155/2016 ???

 • 17 noiembrie 2016 la 20:57
  Permalink

  Vor minti politicieni ca se vor mari piensile pe legea 155/2016 dupa alegeri pe 13 Decembrie .

 • 17 noiembrie 2016 la 22:00
  Permalink

  Cred ca-i pacaleala cu legea 155/2016 .

 • 18 noiembrie 2016 la 06:22
  Permalink

  Cand vom primi marirea pensiilor pe legea 155/2016 ??????????????????

 • 18 noiembrie 2016 la 07:53
  Permalink

  Dar cei iesiti la pensie pana in 2011,cand primesc pensiile recalculate ? Cand dracu v-ati asumat neimpozitare pensiilor voi cei care sunteti in gasca cu cei care impozitau si aerul, atunci cand s-a impozitat abuziv contributia la sanatate,unde erati pnl-istilor?

 • 22 noiembrie 2016 la 20:13
  Permalink

  e trist ca hortopan foloseste sarmanii pensionari sa si faca el jocurile politice mizerabile…..spre stinta pensionarilor nemultumiti de activitatea lui hortopan a aparut o noua organizatie serioasa care sprijina pensionarii condusa de profesorul simion spiridon.

 • 22 noiembrie 2016 la 23:11
  Permalink

  Apoi si spiridon -alta puslama,scos pe centura politicii de psd se da cu asociatii de pensionari. Spiridon=hortopan.

 • 25 noiembrie 2016 la 18:06
  Permalink

  Ai putea recunoaste sincer ca iti datorezi dezvoltarea teoretica si practica banilor negri facuti de militianul David din combinatii cu interlopii si cu tot felul de baroni ai huilei ca Seramficeanu … Bircina….Vasilica Vladislav …..etc….. etc…..asa ca lasa.ne cu textele astea lacrimogene ptr fraieri

 • 27 noiembrie 2016 la 11:48
  Permalink

  in poza va potriviti perfect comunisti imputiti

Comentariile sunt închise.