Costel Avram, cel mai bun tehnocrat din Valea Jiului

Tehnocratia este noul trend care caracterizeazã România. De un an de zile se vorbeste de tehnocrati. De unii sunt blamati, însã de altii sunt adorati. Depinde însã de unghiul din care este privitã situatia. Si în Valea Jiului existã un tehnocrat.

Dupã ce a renuntat la cariera politicã, Costel Avram, directorul general al ApaServ Valea Jiului, s-a transformat în tehnocrat. Cel putin aceasta este pãrerea lui Laurentiu Nistor, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara.

“Vreau sã spun cã iatã ce înseamnã sã fii tehnocrat, neimplicat politic. Ai timp din plin sã te ocupi de activitãtile de administrare a societãtii comerciale. Cred cã ne-am dori cu totii sã avem doar directori tehnocrati, neimplicati politic, care sã facã treabã asa cum face domnul Avram (Costel Avram – n.r.)”, a spus Laurentiu Nistor, presedintele CJH.

În replicã, unul dintre consilierii judeteni, dar de la PNL i-a ridicat mingea la fileu lui Nistor spunându-i cã “da, domnule presedinte, multumim, si noi ne-am gândit la un prim-ministru tehnocrat”. Costel Avram a renuntat la politicã în vara acestui an, când si-a dat demisia din PNL, înainte de alegerile locale. Acesta a fost nemultumit de atitudinea fostei conduceri a formatiunii politice în momentul în care a decis racolarea lui Ilie Pãducel si impunerea acestuia drept candidat al PNL pentru Primãria Petrila.

Monika BACIU

Advertisements

4 comentarii la „Costel Avram, cel mai bun tehnocrat din Valea Jiului

 • 15 noiembrie 2016 la 20:44
  Permalink

  Poate va avea timp sa ieftineasca si pretul apei mai ales dupa atata investiti europene nerambursabile si apa in valea jiului vine prin cadere .

 • 16 noiembrie 2016 la 09:05
  Permalink

  Ati gresit!Nu este tehnocrat!Este traseist politic!Si oricum in Valea Jiului apa este cea mai scumpa,desi vine prin cadere!

 • 16 noiembrie 2016 la 10:51
  Permalink

  daca era mare strateg curca asta de se crede paun se baga inainte la ape inainte de a venii creditele si banii europeni tehnocrat phuaiiiiiiiiiii

 • 27 august 2018 la 00:49
  Permalink

  PNL sau PSD niste clanuri de ciolanari. Deci : M…E PSD si cat de curand M…E PNL.

Comentariile sunt închise.