Doi petrosãneni s-au ales cu dosare penale dupã ce au provocat un scandal în cartierul Aeroport si au luat la bãtaie pe oricine le-a iesit în cale. Cei doi s-au rãzbunat pe oamenii nevinovati pentru cã n-au fost lãsati într-un local de pariuri si jocuri de noroc.

Totul a pornit dupã o ceartã cu angajatul cu paza al localului, care i-a dat afarã pe cei doi pentru cã erau bãuti si pusi pe scandal. Astfel, cei doi si-au vãrsat nervii pe oamenii iesiti în calea lor. Supãrati peste mãsurã, indivizii au mers la o alimentarã si au spart gemurile iar apoi l-au bãtut pe unul dintre clienti, un bãrbat de 51 de ani. Martorii spun cã agresorii aveau o sabie si un cutit cu care ar fi amenintat localnicii, iar la venirea politistilor au ”scãpat” de arme.

”În cazul infractiunii de lovire, victima este un bãrbat din judetul Vâlcea, în vârstã de 51 de ani, care a declarat cã a fost agresat fizic pe strada Aviatorilor (în urma „unei confuzii”), în timp ce în cazul distrugerii, sesizarea a venit din partea unei femei care a reclamat cã i-ar fi fost spart gemul magazinului pe care îl detine pe strada Aviatorilor. În aceste douã cazuri, politistii au întocmit dosare de cercetare penalã, desi cei care au sesizat initial faptele au sustinut cã nu doresc sã formuleze plângere prealabilã, urmând sã îsi exercite acest drept în termenul prevãzut de lege”, a declarat subcomisarul Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.  Politistii au stabilit cã un tânãr de 28 de ani este autorul agresiunii, dar au întocmit dosare penale si urmeazã sã stabileascã cu exactitate implicarea fiecãruia dintre indivizi.

Maximilian Gânju