COMUNICAT DE PRESÃ / Cu Nistor, Hunedoara se îndreaptã spre sãrãcia din Teleorman

Au trecut 4 luni de la alegerile locale si încã domnul Nistor Laurentiu nu reuseste sã înteleagã cã este Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, nu doar Presedinte al PSD Hunedoara. Îl si înteleg într-un fel, având în vedere cã în primãvarã era parlamentar, apoi a devenit presedinte de consiliu judetean si la sfârsit de an se pregãteste sã îmbrace din nou haina de deputat. Domnia sa este confuz, la fel ca si activitatea de Presedinte al Consiliului Judetean. Este surmenat si oboist, iar onorabila vârstã de 65 de ani începe sã-si spunã cuvântul la un asemenea nivel.

Domnul Laurentiu Nistor are 4 luni de activitate, sau mai bine zis de profundã inactivitate, în fruntea Consiliului Judetean Hunedoara. În plan administrativ, realizãrile domnului Nistor sunt zero! Nici un proiect important derulat, deponeul de deseuri blocat, investitii în infrastructurã (apã, drum, canal) inexistente, sãnãtate subfinantatã. Vã rog urmãriti aparitiile publice ale domnului Nistor, chiar dacã domnia sa este în luptã permanentã cu limba românã: singura lui grijã este sã înfiereze cu mânie proletarã, specificã unui tovarãs tractorist, PNL! Ce uitã domnul Nistor este cã PNL a fost sanctionat politic la locale pentru unele nerealizãri. Acum, tovarãse Nistor sunteti presedinte de consiliu judetean si aveti majoritate. Si cum nu sunteti în stare mãcar sã vopsiti ce au fãcut liberalii, cu bune si cu rele, acum fugiti în Parlament si îi mintiti din nou pe oameni.

Vã rog respectuos tovarãse sã spuneti mãcar un singur proiect important, unul, nu douã sau zece, pe care l-ati demarat în calitate de presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara. Chestiunea cu “ greaua mostenire” nu poate sã ascundã incompetenta dumneavoastrã crasã. Cei sapte ani de acasã ar trebui sã vã determine sã clarificati public niste aspecte : cum ati reusit sã finalizati studiile superioare la 53 de ani, sau chestiunile legate de fosta securitate. Mã întreb ce semnal dati dumneavoastrã tinerilor din PSD, când la vârsta de 65 de ani vã pregãtiti pensionarea din Parlament la 69 de ani!?! Sau ce semnal le dati pensionarilor de rând, când în Parlament, PSD a votat pensiile speciale pentru Parlamentari!?!

Recunosc cã nu am mari asteptãri de la dumneavoastrã! Ca liberal, întotdeauna, între un  tractorist si un finantist, voi alege finantistul. Nu cã meseria de  tractorist ar fi înjositoare, dar v-ati pus pe cap o pãlãrie cam mare!  În toatã activitatea de parlamentar ati reusit totusi si lucruri” bune”: ati creat douã locuri de muncã, primele si din nefericire si ultimele: unul pentru fiica dumneavoastrã, iar cel de-al doilea pentru ginerele dumneavoastrã, pe care i-ati angajat la cabinetul parlamentar. Si ca sã nu fiti singurul social-democrat cãpãtuit, îl aveti alãturi si pe colegul dumneavoastrã, tovarãsul Rãsmeritã, care si-a angajat doar fratele pe cabinetul parlamentar.

Asadar stimate tovarãs, tupeul nu tine loc de realizãri. Am convingerea cã în 11 decembrie, locuitorii Judetului Hunedoara vor studia si vor decide. Depinde doar de alegãtori sã ia o decizie simplã: votând cu PNL, Hunedoara rãmâne ancoratã în Ardeal, cu vecini puternic dezvoltati economic: Arad, Alba sau Timis, toate conduse de administratii de dreapta; votând cu PSD, Hunedoara se îndreaptã cu pasi repezi spre sãrãcia din Teleormanul lui Dragnea.

FLORIN ROMAN

Presedinte interimar PNL Hunedoara        

Advertisements

3 comentarii la „COMUNICAT DE PRESÃ / Cu Nistor, Hunedoara se îndreaptã spre sãrãcia din Teleorman

 • 30 octombrie 2016 la 20:28
  Permalink

  PNL-isti sa-i spuna primului ministru Ciolos (PNL) sa acorde bani pentru finalizarea de 4% cat a mai ramas pentru Termocentrala Paroseni (pentru ca nu vrea) , Minerit , Gara Petrosani , Sala polivalenta din Petrosani , Domeniul Schiabil Parang , Drumurile spre Voineasa , spre Herculane , ….. ati stopat finantarile sub diferite motive . Politicieni mincinosi , chiar nu va mai suportam .

 • 31 octombrie 2016 la 07:43
  Permalink

  De ce primul ministru Ciolos de la PNL nu acorda bani necesari in ce scrie in primul comentariu care este foarte adevarat , ca sunt finantate de catre guvern si sunt proiectele facute si aprobate . ce motiv mai gasesc sa nu acorde bani , ne trimite alti guvernatori cum a mai fost in valea jiului pentru a ne invata sa facem proiecte , abureala (fate ca lucrezi pentru valea jiului , asa sa mai treaca timpul) .

 • 31 octombrie 2016 la 08:07
  Permalink

  Pnl-istule,degeaba alegi finantistul ca tot tractoristul este mai valoros! Romane,din Alba te-a ejectat hava si vii sa dai lectii in HD. N-ai valoare sa conduci tractorul fraiere si nu mai jigni pe cei care muncesc pamantul. Sictir javra ordinara

Comentariile sunt închise.