Starea femeii de 51 de ani, din Aninoasa, înjunghiatã de concubin în urmã cu douã sãptãmâni, s-a ameliorat si a putut discuta cu procurorii despre ce s-a întâmplat în noaptea de 11 octombrie.

Victima a fost la un pas sã-si piardã viata dupã ce concubinul ei s-a îmbãtat si apoi a cãutat motiv de scandal. Bãrbatul i-a reprosat femeii cã nu-i dã bani de bãuturã si într-un moment de furie, a luat un cutit si a înjunghiat-o în zona gâtului. Femeia a avut mare noroc cã lama cutitului nu i-a atins vasele importante de sânge si a putut fi salvatã de medici. Ieri, aceasta a putut ajunge în fata procurorilor hunedoreni pentru a fi audiatã. Concubinul ei Muntean Valeriu (55 de ani) a fost arestat preventiv de Tribunalul Hunedoara fiind acuzat de procurori de tentativã de omor.

„Din cercetãrile efectuate pânã în prezent, au rezultat probe privind suspiciunea rezonabilã cã, în data de 11 octombrie, seara, în jurul orei 23, pe fondul consumului de bãuturi alcoolice si a unei relatii conflictuale cu concubina, în timp ce se aflau în locuinta comunã din Aninoasa, inculpatul i-a aplicat acesteia o loviturã cu un cutit în zona supraclavicularã stânga, ce necesitã 14-16 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare si care au pus în primejdie viata persoanei vãtãmate”, sustin anchetatorii. Mutean Valeriu are antecedente penale si riscã sã stea dupã gratii pânã la 15 ani dacã va fi gãsit vinovat.

Maximilian Gânju