Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã „Iancu de Hunedoara” al judetului Hunedoara organizeazã concurs, cu încadrare directã pentru ocuparea unui post de Ofiter I in cadrul Compartimentului Comunicatii si Tehnologia Informatiei si a trei posturi vacante de subofiter administrativ principal (în cadrul Serviciul Logistic, Detasamentul de Pompieri Petrosani si Sectia de Pompieri Ilia).

Pentru a participa la concurs, candidatii trebuie sã îndeplineascã în mod cumulativ urmãtoarele conditii si criterii specifice:

– sã aibã cetãtenia românã si domiciliul în România;
– sã cunoascã limba românã scris si vorbit;
– sã aibã capacitate deplinã de exercitiu;
– sã fie apte din punct de vedere medical, fizic si psihic/ aptitudinea se constatã de structurile de specialitate ale Ministerului Afacerilor Interne
– sã aibã vârsta de minimum 18 ani împliniti;
– sã fie absolventi de studii superioare civile sau militare cu diplomã de licentã  pentru postul de Ofiter si studii medii civile sau militare cu diplomã de bacalaureat pentru posturile de subofiter;
– sã aibã un comportament corespunzãtor cerintelor de conduitã admise si practicate în societate;
– sã nu aibã antecedente penale sau sã nu fie în curs de urmãrire penalã ori de judecatã pentru sãvârsirea de infractiuni, cu exceptia situatiei în care a intervenit reabilitarea;
– sã nu fi fost destituiti dintr-o functie publicã în ultimii 7 ani;
– nu au desfãsurat activitãti de politie politicã, astfel cum sunt definite prin lege.

Candidatii recrutati din sursã externã care intentioneazã sã dobândeascã statutul de cadru militar trebuie sã îndeplineascã criteriul specific de înãltime minimum 1,65 m bãrbatii si 1,60 m femeile. Candidatii care solicitã înscrierea la concurs vor depune, personal, o cerere de înscriere, în care vor mentiona postul  pentru care candideazã, la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã  „Iancu de Hunedoara” al judetului Hunedoara, str. George Cosbuc,  nr. 26, mun. Deva, jud. Hunedoara, în perioada 20- 26.10.2016, în zilele lucrãtoare, între orele 08.00-15.00.

Data limitã de înscriere la concurs este 26.10.2016, ora 15.00. Dosarele de recrutare ale candidatilor, vor fi depuse, personal, în volum complet, la Biroul Resurse Umane din cadrul Inspectoratul pentru Situatii de Urgentã  „Iancu de Hunedoara” al judetului Hunedoara, dupã urmãtorul calendar:
– pentru postul de Ofiter I – în perioada 20.10- 11.11.2016, în zilele lucrãtoare, între orele 08.00-15.00. Data limitã pentru depunerea dosarelor de recrutare este 11.11.2016, ora 15.00.
– pentru posturile de subofiter administrativ principal – în perioada 20.10- 14.11.2016, în zilele lucrãtoare, între orele 08.00-15.00. Data limitã pentru depunerea dosarelor de recrutare este 14.11.2016, ora 15.00.