ApaServ Valea Jiului continuã campania de informare “Canalizarea nu e cosul tãu de gunoi”. Dupã ce vor lua, la pas, fiecare localitate a Vãii Jiului, cei de la ApaServ si-au propus sã încheie campania într-un mod inedit.

Vor pedala pe biciclete de la Petrila pânã la Uricani pentru a mai aduce la cunostinta cetãtenilor ce implicã aruncarea deseurilor în sistemul de canalizare. Zeci de angajati ai ApaServ Valea Jiului, în frunte cu Costel Avram, directorul general al societãtii de apã, au dus mai departe mesajul campaniei “Canalizarea nu este cosul tãu de gunoi”. Luni a fost rândul petrosãnenilor sã afle despre aceastã campanie derulatã de ApaServ.

“O nouã etapã a campaniei derulate de Apa Serv Valea Jiului, ”Canalizarea NU este cosul tãu de gunoi. Si TU poti face diferenta!” s-a derulat astãzi la Petrosani. Împreunã cu o echipã numeroasã de colegi – peste 75 de oameni, cãrora le multumesc pentru mobilizare si atitudinea lor exemplarã – am fost prezenti în aceastã dupã-amiazã pe strãzile din zona de nord a municipiului Petrosani. Am distribuit flyere cu mesajul campaniei, am stat de vorbã cu cetãtenii despre ce împlicã utilizarea corectã a sistemului public de canalizare dar si despre alte subiecte care tin de activitatea noastrã si de asteptãrile oamenilor. Mã bucur nespus de mult sã constat cã oamenii apreciazã abordarea noastrã si cã ne dau dreptate. Asta înseamnã cã, cel putin la nivel de comunicare, ne-am atins obiectivul. Îmi doresc însã ca mesajul nostru sã aibã acelasi impact si la nivelul atitudinii manifestare de utilizatorii sistemului de canalizare”, scrie Costel Avram, directorul general al SC ApaServ pe pagina sa de socializare.

Sãptãmâna viitoare, cei de la ApaServ se vor afla în localitãtile Vulcan, Lupeni si Uricani. La finalul campaniei va avea loc un maraton de ciclism.  “Suntem optimisti si mergem înainte cu aceastã campanie de informare. Sãptãmâna viitoare vom fi prezenti în Vestul Vãii Jiului, la Vulcan, Lupeni si Uricani. Apoi, la final, vrem sã organizãm un maraton de ciclism de la un capãt la celãlalt al Vãii Jiului prin care sã atragem atentia asupra mesajului campaniei noastre: ”Si TU poti face diferenta!” Eu chiar cred în asta”,  mai scrie Costel Avram.

Monika BACIU