PSD si atitudinea strutului l-au determinat pe Adrian David sã candideze la Senat

Adrian David candideazã pentru un post de senator. Acesta prezintã motivele care l-au determinat sã facã acest pas în politicã. Valea Jiului are nevoie de decizii urgente, iar potrivit lui David, proiectele din campania electoralã au fost preluate de actualul Guvern.

“Ce m-a determinat sã mã înscriu în aceastã bãtãlie electoralã este faptul cã parte din obiectivele noastre de la alegerile locale au fost preluate în programul de guvernare al PNL pentru 2016-2020 si mã refer la investitii structurale integrate în Valea Jiului, CALL-uri de proiecte dedicate investitiilor în Valea Jiului, de asemenea necesitatea unor parcuri industriale în Valea Jiului, sunt obiective pe care noi ni le-am asumat ca platformã program pentru alegerile din iunie. Din pãcate nu am câstigat alegerile în iunie, dar cu sigurantã vom avea votul cetãtenilor în decembrie, astfel încât sã punem în practicã aceste obiective”,  a declarat Adrian David, în cadrul unei conferinte de presã. David subliniazã cã politica PSD-ului este încã unul din motivele care l-au determinat sã candideze. “Sunt mânat în aceastã bãtãlie electoralã de un obicei, de un prost obicei al celor de la PSD, care vãd cã persistã si în aceste alegeri. Au o tacticã a strutului si merg cu capul în pãmânt, apãrând în ultimul moment cu niste decizii care aparent sunt surprizã, dar pentru noi sunt o materializare a unor atitutidini care sunt jgnitoare la adresa cetãtenilor din judetul Hunedoara. Nu ne-au spus pe cine sustin pentru functia de presedinte al CJH desi pe locul I era Laurentiu Nistor. Nu ne-au spus pânã în ultima clipã care este locul I la Camera Deputatilor, nicio surprizã: este acelasi domn Laurentiu Nistor care desi ne-a cerut votul pentru un loc în CJH si functia de presedinte, astãzi, ne spune cã pleacã înapoi în Parlament”,  a mai subliniat David.

În tot acest timp, Adrian David care a devenit functionar public si-a suspendat activitatea de la Primãria Petrosani unde este angajat pe post de consilier superior.

Monika BACIU

5 comentarii la „PSD si atitudinea strutului l-au determinat pe Adrian David sã candideze la Senat

 • 6 octombrie 2016 la 20:40
  Permalink

  hahahha grasanul e disperat…nu i s-a aratat de prefect, se reorienteaza spre Parlament, patria hotilor

  Răspunde
 • 6 octombrie 2016 la 23:56
  Permalink

  Am sa votez cu PNL-ul (Mariana Campeanu) cand o zbura porcul .

  Răspunde
 • 7 octombrie 2016 la 07:03
  Permalink

  Ce gluma
  Sa te agati de un post in Primarie pt.a candida la o functie in Senat,e greu atunci cand pierzi o functie la Judet incerci si din postura de rezerva …nu
  Vai Pinochio ce echipa ai ?David e fundas sau extrema…mai usor cu sprintul

  Răspunde
 • 7 octombrie 2016 la 07:38
  Permalink

  David!!!!!!! No vote for you! Cum ai ajuns bai sa fi angajat la Primaria Petrosani?????? Te-a ajutat cumva pretenul GiveMe5ridzi?????? Nu, ai fost foarte bun, si ai castigat la concursul de dosare…….
  Capitalistule!!!!!!

  Răspunde
 • 7 octombrie 2016 la 21:11
  Permalink

  david e fals asa cum ne a obisnuit s a angajat rusinos in urma unui concurs blatuit cu ritzi la primaria petrosani dar ciolos i a dat un sut in cur de pe lista prefectilor posibili iar acum vrea sa credem ca ii pasa de locuitorii vaii jiului….din nou fals goana dupa ciolan te mina in lupta davide….sa nu uiti ca tu prin aducerea lui ritzi si paducel in pnl esti principalul vinovat pentru pierderea alegerilor in vara

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.