De peste mãri si tãri, Alin Simota se apãrã în procese

Termenele din dosarele penale ale lui Simota, aflate pe rolul instantelor de judecatã, sunt rostogolite din cauza faptului cã afaceristul nu poate fi audiat de judecãtori. Acest lucru se întâmplã si în dosarul aflat pe rolul Judecãtoriei Deva, unde controversatul afacerist este inculpat pentru fals în declaratii, dosar amânat de mai multe ori, inclusiv miercuri, din cauza lipsei de procedurã. Judecãtorii îl asteaptã pe Alin Simota pe 9 octombrie a.c., la urmãtorul termen, dacã autoritãtile vor reusi sã dea de urma lui. Acesta este dat în urmãrire internationalã, iar dosarul privind falsul în declaratii a fost instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângã Curtea de Apel Alba Iulia, fosta lui sotie fiind parte civilã.

O altã amânare a fost dictatã si în dosarul instrumentat de DIICOT  privind constituirea unui grup infractional organizat, care este pe rolul Tribunalului Hunedoara. Simota este acuzat de mai multe infractiuni cu violentã, cãmãtãrie si santaj iar urmãtorul termen de judecatã este pe 3 octombrie a.c. De altfel, fostul liberal are mai multe dosare pe rolul instantelor si a dispãrut încã din luna ianuarie a.c., dupã ce a fost eliberat din arest, însã solutia instantei de fond a fost desfiintatã de Tibunalul Hunedoara. Alin Simota ar fi trebuit încarcerat din nou, numai cã politistii nu au mai dat de urma lui. Apropiatii spun cã s-ar afla în Dubai, unde vrea sã-si obtinã rezidenta si are mari sanse sã-si realizeze obiectivul dat fiind faptul cã infractiunile sale nu se înscriu în categoria celor pentru care Emiratele Arabe Unite decid expulzarea sau extrãdarea. De precizat ar fi si faptul cã afaceristul din Petrosani n-a renuntat nici o clipã la apãrare în procesele sale.

Maximilian Gânju

Advertisements

2 comentarii la „De peste mãri si tãri, Alin Simota se apãrã în procese

 • 30 septembrie 2016 la 09:11
  Permalink

  Cum ar zice Simota acum din Dubai ?
  Sa va dau camila la toti ! 🙂

  Răspunde
 • 1 octombrie 2016 la 10:04
  Permalink

  Au fost sau nu firmele lui Alin Simota o pusculita pentru serviciile secrete. 🙂 ? A fost scos el din tara de catre servicii?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.