Semafoarele au fost trimise la reparat

Semafoarele din intersectia Pietei Centrale Petrosani nu mai functioneazã de aproape o sãptãmânã iar municipalitatea sustine cã au fost trimise la reparat, chiar dacã oprirea lor a dus cu gândul la aparitia unui nou sens giratoriu.

”Stim cã nu mai functioneazã, ele au fost trimise la service si urmeazã sã primim rãspuns cu privire la starea lor. În functie de acest rãspuns vom decide, însã, pânã vineri, nu pot spune nimic concret”, a declarat, directorul executiv al SPADPP, Daniel Visan.

Chiar dacã unele dintre sensurile giratorii sunt blamate în acest moment pentru cã încurcã circulatia din cauza trecerilor de pietoni prea apropiate, cum este cazul celui de la Jiul, acestea aduc economie la bugetul local. Întretinerea si repararea semafoarelor costa anual municipalitatea peste 40 de mii de lei.

Totodatã, edilii din Petrosani spun cã sensul giratoriu de la Jiul va fi amenajat astfel încât sã nu se mai producã blocaje prin depãrtarea trecerilor de pietoni.

Maximilian Gânju

Advertisements

2 comentarii la „Semafoarele au fost trimise la reparat

 • 30 septembrie 2016 la 09:08
  Permalink

  Ce va mai agitati cu semafoarele vechi, vine Craciunul, iar cu o instalatie noua de beculete de pom, Made in China, de 15 lei, cumparata de primarie la licitatie publica cu dedicatie, la numai 1500 lei, sa rezolvat problema.
  Ieftin si bun!

  PS: In cel mai rau caz constuiti pana la alegerile parlamentare de anul acesta, o pasarela in diagonala incepand de la chioscul din lemn cu fatada imitatie de tapet pentru camera ieftina de cabana in Parang, cu noutati second-hand la pret de Milano, pana in fata politiei si in felul acesta se fluidizeaza circulatia, iar petrosanenii vor fi din nou fericiti cum ar spune tovarasul Vochitoiu Haralambie.

 • 1 octombrie 2016 la 12:41
  Permalink

  dom primar desfiinteaza un post de sugatoare din primarie si ai banii de intretinere simplu

Comentariile sunt închise.