Individul era cercetat sub control judiciar pentru violarea unei minore dupã ce magistratii Judecãtoriei Petrosani au respins solicitarea procurorilor de a-l aresta preventiv. Alexandru Pojoni s-a arãtat nemultumit de mãsura controlului judiciar si a contestat decizia, la fel si procurorii, acestia din urmã având câstig de cauzã.

Astfel, ieri, Tribunalul Hunedoara a decis cã tânãrul nu poate fi lãsat liber. ”Desfiinteazã integral încheierea penalã atacatã si rejudecând: În baza art. 226 C.P.P. admite propunerea formulatã de cãtre Parchetul de pe lângã Judecãtoria Petrosani în dosar nr. 4253/P/2016, si în consecintã: În baza art. 202 C.p.p., art. 223 alin. 2 C.p.p. dispune arestarea preventivã a inculpatului Pojoni Stefan Alexandru pentru o perioadã de 30 de zile, începând cu data de 26 septembrie 2016 si pânã la data de 25 octombrie 2016, pentru infractiunea de viol”, se aratã în solutia Tribunalului Hunedoara.

Reamintim cã individul a abuzat o adolescentã din municipiul Petrosani, dupã cum sustin procurorii. Acesta a invitat-o la un local din zona Vãii Jiului, au petrecut pânã târziu în noapte iar la întoarcere, i-a propus sã întretinã relatii sexuale cu el. Minora n-a fost de acord si individul ar fi violat-o.

  1. Gânju

Foto Facebook