Alexandru Pojoni cere magistratilor Tribunalului Hunedoara sã întoarcã solutia judecãtorilor de la Petrosani, si sã fie pus în libertate. De cealaltã parte, procurorii îl vor în arest pe tânãrul cercetat pentru cã a violat o minorã.

Tribunalul Hunedoara va decide, astãzi, dacã Alexandru Pojoni poate fi în libertate pe durata cercetãrii penale sau va fi încarcerat asa cum cer procurorii din Petrosani. Pojoni este acuzat de violarea unei minore si este cercetat sub control judiciar dupã ce magistratii petrosãneni au respins propunerea Parchetului de arestare preventivã. Adolescenta abuzatã de tânãr este de loc din municipiul Petrosani si s-a împrietenit cu individul care a invitat-o la un local din zona Vãii Jiului. Cei doi au petrecut pânã târziu în noapte iar la întoarcere, Pojoni i-a propus sã întretinã relatii sexuale cu el. Minora n-a fost de acord si individul a abuzat-o.

”Putem confirma cã s-a înregistrat la Parchetul Petrosani un dosar penal în care se efectueazã cercetãri sub aspectul infractiunii de viol. În noaptea de 19 spre 20 septembrie 2016, o persoanã vãtãmatã minorã a fost supusã unui act sexual împotriva vointei sale de cãtre numitul Pojoni Stefan Alexandru, fapta petrecându-se în Petrosani, în autoturismul utilizat de agresor. Pojoni Stefan Alexandru, în prezent, are calitatea de inculpat”, declara procurorul Alin Sfetcovici din cadrul Parchetului Petrosani. Individul riscã sã ajungã în închisoare dacã judecãtorii îl vor gãsi vinovat de violarea tinerei. Amicii individului spun cã Pojoni umbla cu minore dar nu cred cã este vinovat de viol.

Maximilian Gânju