Un presedinte de Consiliu Judetean neserios. Hai la mine, cã plec de acasã…

Vicepremierul României, Costin Borc, a fost invitat în judetul Hunedoara de cãtre presedintele Consiliului Judetean, Laurentiu Nistor. Surprizã, însã. Ministrul a ajuns în judet, cu o mare întârziere, dar gazda, adicã Laurentiu Nistor, nu a fost prin zonã. Borc a fost întâmpinat de cei doi vicepresedinti ai CJH, Sorin Vasilescu si Mircea Bobora.

“La invitatia presedintelui Consiliului Judetean Hunedoara, Laurentiu Nistor, miercuri, 21 septembrie 2016, va fi prezent în judetul Hunedoara vicepremierul si ministrul economiei Costin Borc. Scopul vizitei este acela de a analiza situatia Parcurilor Industriale de la Hunedoara si Cãlan, a Parcului de Afaceri din Simeria, în vederea atragerii de investitori strãini în judetul Hunedoara si în Valea Jiului. Pe parcursul zilei, Vicepremierul si conducerea CJ Hunedoara vor vizita cele douã parcuri industriale si parcul de afaceri mentionate anterior. Programul vizitei cuprinde si o oprire în Valea Jiului pentru a vedea, la fata locului, care sunt oportunitãtile de afaceri oferite investitorilor”, anuntau la începutul acestei sãptãmâni, cei de la Consiliul Judetean Hunedoara. Programul anuntat cu surle si trâmbite de conducerea institutiei judetene prevedea si o vizitã în Valea Jiului, la Complexul Energetic Hunedoara.

“De asemenea, demnitarul împreunã cu conducerea CJ Hunedoara vor vizita si Complexul Energetic Hunedoara pentru a stabili mãsurile necesare asigurãrii stocului de cãrbune pentru iarnã, pentru ca locuitorii racordati la sistemul centralizat de termoficare sã aibã cãldurã în case pe tot parcursul sezonului rece”, mai anuntau cei de la Consiliul Judetean, la începutul sãptãmânii. Numai cã si aceastã vizitã a fost amânatã, din cauza întârzierii ministrului. Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Laurentiu Nistor nu a putut fi contactat pentru a oferi informatii cu privire la absenta sa.

Monika BACIU

Advertisements