Colaborarea dintre cetãteni si ApaServ Valea Jiului îsi aratã roadele. Deschiderea întregii conduceri a societãtii fatã de problemele cetãtenilor învinge orice barierã. Astfel, cetãtenii semnaleazã, iar conducerea ApaServ rezolvã problemele.

La fel s-a întâmplat si în cazul unor locuitorilor din Petrosani, care prin intermediul unei emisiuni televizate, i-au semnalat lui Costel Avram mai multe deficiente ale sistemului de canalizare.

“În calitate de manager al Apa Serv Valea Jiului, mã intereseazã ca abonatii nostri sã fie multumiti pe deplin de serviciile pe care le oferim. Desigur cã nu întotdeauna reusim sã tinem toate lucrurile sub control, în ciuda faptului cã salariatii nostri sunt activi si constiinciosi în ceea ce fac. Existã si scãpãri, pentru care sprijinul cetãtenilor este pentru noi binevenit. Asearã am fost prezent într-o emisiune la postul local MONDO TV. În emisiune a intervenit, la un moment dat, doamna Farcas din Petrosani, care mi-a semnalat o problemã a retelei de canalizare pe strada Viitorului din Petrosani. Asa cum i-am promis doamnei Farcas, dupã emisiune, împreunã cu colegul Florin Donisã, ne-am deplasat la fata locului sã vedem despre ce este vorba. Într-adevãr, doamna Farcas avea dreptate. Canalizarea era înfundatã pe sectorul aflat în aria noastrã de responsabilitate. Ne-am cerut scuze si am dispus imediat echipei tehnice sã intervinã, iar în aceastã dimineatã am desfundat canalizarea de pe str. Viitorului. Sunt multumit cã încã o problemã a fost rezolvatã. Cam asa vãd eu colaborarea dintre operatorul serviciilor de apã si canalizare din Valea Jiului si cetãteni care sunt beneficiarii serviciilor noastre. E rãu? E bine? Judecati dumneavoastrã!”,  scrie Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului pe pagina sa de socializare.

Totodatã, conducerea societãtii de apã a trecut, efectiv, la informarea cetãtenilor cu privire la campania “Canalizarea nu este cosul tãu de gunoi”. Prima actiune a avut loc în orasul Aninoasa.

“Împreunã cu colegii Cristi Ionicã, Monica Tarcea si Florin Donisã, alãturi de alti colegi din echipa Apa Serv Valea Jiului am fost prezenti, ieri, pe strãzile din orasul Aninoasa, unde am luat startul campaniei de constientizare a cetãtenilor cu privire la exploatarea corectã a sistemului public de canalizare. La primul contact cu cetãtenii, am avut multumirea de a vedea cã foarte multi oameni înteleg la justa valoare demersul nostru si subscriu acestui proiect civic. În plus, dialogul cu cetãtenii ne oferã si ocazia de a afla foarte multe lucruri utile în activitatea noastrã curentã, prin care putem rezolva o serie de probleme, rãspunzând astfel asteptãrilor pe care oamenii le au de la noi. Campania ”Canalizarea NU este cosul tãu de gunoi” continuã. Împreunã cu colegii vom merge în toate localitãtile Vãii Jiului pentru a promova acest proiect. Am convingerea cã, la finalul acesteia, vom putea vorbi despre încã un succes al Apa Serv Valea Jiului. De data asta unul în care ”investitia” pe care o facem este în oameni. Mergem, cu încredere, înainte!”, mai scrie Costel Avram.

Monika BACIU