Dragnea – greu de refuzat de Cristian Resmeritã

Propunerea de a candida ca senator în decembrie a venit într-un moment în care Cristian Resmeritã spune cã i se face o mare onoare. Nu s-a gândit pânã acum, dar de luni dimineatã a început sã se consulte cu apropiatii si cu cei din primãrie.

Este o ofertã greu de refuzat si care îi aduce o mare onoare, a spus Cristian Resmeritã, care acum cautã sã vadã ce va fi mai bine sã facã. „Este o onoare deosebitã pentru mine, ca om, ca presedintele partidului sã aibã nevoie de mine. Voi comunica acesatã decizie, dupã ce mã voi consulta cu populatia din municipiul Lupeni. Deja am început de luni de la ora 7.30 si primii cu care m-am consultat au fost angajatii primãriei Lupeni. Voi începe o serie de dezbateri, dar, vã spun cu sinceritate este onorantã propunerea pe care domnul Dragnea  mi-a fãcut-o si este greu de refuzat o propunere a presdintelui partidului”, a spus Cristian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni

Cristian Resmeritã spune cã mai poartã acum discutii si se consultã cu oamenii din Lupeni, pentru cã este foarte încântat si onorat si în postura de primar al Lupeniului.  El a fost ales în primãvarã primar al municipiului Lupeni, cu un scor strâns si nu neagã cã oferta lui Liviu Dragnea de a candida în decembrie ca senator nu este de neglijat. „Postura de primar al municipiului Lupeni este extraordinar de onorantã si încãrcatã cu mare responsabilitate si, în momentul de fatã, sunt primar. Recunosc cã este foarte greu de refuzat o propunere a presedintelui partidului, de a fi pe aceastã listã. Viata va cerne si Dumnezeu este în toate”, a conchis primarul Crsitian Resmeritã.

Diana Mitrache

4 comentarii la „Dragnea – greu de refuzat de Cristian Resmeritã

 • 12 septembrie 2016 la 23:10
  Permalink

  Pe Cristian Resmerita il va vota valea jiului a luptat pentru revenirea calcului impartiri la 20 (legea 115/2016) in schimb NU il vom vota ca deputat pe Ilie Toma nu este in stare sa rezolve cu softul la Casa de Pensi dar in parlament.

  Răspunde
 • 13 septembrie 2016 la 07:41
  Permalink

  Cu cea mai mare placere il votam ca senator pe Cristian Resmerita dar nu il votam ca deputat pe directorul (soft ) Casei de Pensii, Ilie Toma.

  Răspunde
 • 13 septembrie 2016 la 08:10
  Permalink

  Cum pot sasi incaseze salarile cei de la Casa de Pensii in frunte cu directorul Ilie Toma daca nu merge SOFTUL de atata timp . Sunt platiti din bani nostri publici. Ce lucreaza acolo? Fisa postului pentru ei ce spune.

  Răspunde
 • 13 septembrie 2016 la 18:18
  Permalink

  Toata tara s-a depopulat. Au ramas doar cretinii care voteaza javrele pesediste.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.