Delia, Nicoleta Nuca si Matteo, concerteazã la Petrila. 80 de mii de lei este suma alocatã de autoritãtile locale de la Petrila pentru organizarea Zilelor localitãtii. Nume sonore vor urca pe scena.

Este vorba de Delia, Nicoleta Nucã si Matteo. Sunt doar câteva din vedetele evenimentului. Autoritãtile locale de la Petrila organizeazã în perioada 16-18 septembrie Zilele orasului. Pe lângã competitiile sportive organizate, cele mai asteptate momente sunt spectacolele de muzicã popularã si usoarã. Artisti de renume vor urca pe scenã, la Petrila. Seara de vineri este dedicatã muzicii populare. Pe scenã vor urca Florin Vasilicã, Teodora Filip, Dorin Bâtea, Grigore Oancea cu formatia, Ionel Stoica si Ansamblul local Junii Petrileni. Seara de sâmbãtã este dedicatã muzicii usoare. Astfel Nicoleta Nucã si Matteo vor fi vedetele, însã pe scenã va mai urca si un dj petrilean, Rãzvan Bitter.

La Petrila, autoritãtile locale se mândresc cu originile momârlãnesti. Astfel, ziua de duminicã aduce la Petrila parada portului popular, actiuni de fitness si dansuri moderne. Cireasa de pe tort va fi Delia. La concertul de duminicã seara vor mai urca pe scenã Adriana Anghel, Aida Busuioc, Ovidiu Pas, Nicu Novac si Geo Popa. Atractia serii si cireasa de pe tort, va fi Delia. Potrivit autoritãtilor locale de la Petrila, anul acesta evenimentele vor fi organizate în zona cuprinsã între Cãprioara si Biserica Ortodoxã. “Circulatia rutierã va fi deviatã pe strada Tudor Vladimirescu si pe Republicii, astfel cã nu se vor mai crea ambuteiajele de altã datã”, a spus Dorin Curtean, viceprimarul orasului Petrila.

Monika BACIU