Cu regrete sau nu, Ilie Botgros nu vrea sa plece de la primarie. Acum vaneaza postul de viceprimar si crede ca are si sanse sa-l castige. “Nu neaparat ca mi-ar place, dar mi-as dori sa raman viceprimar, pentru ca as putea sa ajut din primarie la implementarea tuturor proiectelor care sunt pe linia de asteptare,

pentru ca, trebuie sa recunoastem relatiile pe care mi le-am facut in ultimi 10 ani. Si da, normal ca voi candida pentru aceasta functie, pentru ca sunt in  partidul care are cei mai multi consilieri in Consiliul Local Aninoasa. Noi (PD-L) avem 4, PSD 2, PNL 2, PAS 2, PNG are 1, PP-DD 1 si PRM are 1”, a declarat Ilie Botgros. Primarul ales de cetateni in 10 iunie, Nicolae Dunca, are insa o alta parere. El spune ca deja are om pentru acest post, iar acela cu siguranta nu este Ilie Botgros. “Eu mi-am format o echipa care sper sa sustina candidatul pe care l-am propus eu. Acesta este Albescu Adrian din partea Partidului National Liberal. Nu exclud o posibila candidatura a lui Ilie Botgros, dar exclud reusita acestei candidaturi. Am majoritatea formata, iar de candidat poate sa candideze oricine, dar rezultatul se va vedea la sedinta de constituire”, a afirmat Nicolae Dunca.

Ilie Botgros va preda stafeta lui Nicolae Dunca joi la ora 13:00, atunci cand va avea loc sedinta de constituire a noului Consiliu Local si totodata si alegerea viceprimarului.

Luiza Andronache