Panorama Blues Festival 2016

Iubitorii blues-ului de calitate au parte la sfârsitul acestei sãptãmâni de o întâlnire cu unii dintre cei mai renumiti muzicieni de gen, în cadrul Festivalului Panorama Blues.

Festivalul va avea loc la Ghelari pe parcursul a douã zile, vineri si sâmbãtã, iar potrivit organizatorilor aceastã editie, a 4-a confirmã prin originalitate si propune noi proiecte muzicale de grup si individuale.

“Selectia muzicienilor din cele douã seri /nopti de festival, este în trendul deja consacrat al Festivalului, blues de bunã calitate, Made în România. Seara de vineri, 5 august,începe cu cel mai nou proiect al Rares Totu, Midnight Sun. Urmeazã o reinventare a unor deja celebri bluesmen, în cadrul proiectului: Zepelin Von Blues, un alt fel de jamsesion unde Mike Godoroja, Marcian Petrescu si Rares Totu, vã poartã în universul muzicii de blues. Provocarea este în finalul concertului unde se întâlnesc în premierã, trei din cei mai the best organisti din România: The Lord of The Hamond Organ. Othello Milcof/ CosminFarcas/Ramiro Junger. Sâmbãtã 6 august, este o searã de world music, deschidem  cu jazz de bunã calitate  într-o interpretare originalã, Steel Jazz Quartet Continuãm cu o lansare de album: Invitation To The Blues,   Florian Giuglea Group.

Finalul concertului este un amestec inspirat de rock, country, blues  din Transilvania, sau  DESPERADO, în concert la Panorama Blues Festival”, anuntã Sergiu Tent, organizatorul evenimentului.Concertele încep la orele 20, în fiecare searã. Costul unui bilet este de 30lei / concert si se pot cumpãra la intrare din locatia Festivalului, Pensiunea Panorama Ghelari.

Advertisements