Un sofer teribilist care gonea în miezul noptii pe strãdutele din cartierul Colonie-Petrosani, a lovit un tânãr biciclist si de supãrare cã este luat la întrebãri de politisti a mai avariat o masinã parcatã pe marginea drumului.

Când oamenii legii i-au cerut sã se legitimeze, individul a devenit agresiv si în sprijinul sãu au sãrit mai multi amici care au provocat un  adevãrat circ în cartier. Anchetatorii au fost nevoiti sã cearã întãriri pentru a-l putea duce pe individ la sediul Politiei Petrosani, pentru cercetãri.

”A dat peste un biciclist si umbla vorba cã nu are nici permis. Când au venit politistii,  s-a enervat si a dat cu spatele direct într-o masinã parcatã. N-a vrut sã se legitimeze, amicii lui au tras de politisti, a fost scandal în toatã regula”, a spus unul dintre martori. ”Politistii de ordine publicã din cadrul Politiei Municipiului Petrosani, care se aflau în zona cartierului Colonie, din municipiul Petrosani, au fost abordati de un bãrbat, din acelasi municipiu. În momentul discutiilor, bãrbatul ar fi fost acrosat de un autoturism, condus de un bãrbat de 24 de ani, din Petrosani, pe strada respectivã. Bãrbatul aflat la volan a manevrat autoturismul fãrã sã se asigure si a lovit cu partea din spate un alt autoturism parcat. Acesta a refuzat sã se legitimeze, a avut un comportament necorespunzãtor, iar politistii l-au imobilizat si l-au condus la sediul politiei, pentru continuarea verificãrilor”, a declarat Laura Bradu, purtãtor de cuvânt IPJ Hunedoara. Amicii soferului vinovat de producerea accidentului au încercat sã agreseze si sã intimideze victima. Tânãrul accidentat a fost dus la Spitalul de Urgentã Petrosani pentru îngrijiri medicale, acesta suferind un traumatism la picior. Politistii au deschis dosar penal si fac cercetãri pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul. Dacã victima va depune plângere ar putea fi cercetati penal si amicii soferului vinovat.

Maximilian Gânju