Laurentiu Nistor este noul presedinte al Consiliului Judetean Hunedoara. Acesta are o avere însemnatã. Noul presedinte al CJH are în conturi nu mai putin de CINCI MILIARDE de lei vechi.

Mai exact, potrivit declatiei de avere, Nistor are în conturi 548.350,862 de lei, la care se adaugã 3.189,36 de dolari si 6.543,22 de euro. Numai anul trecut, Laurentiu Nistor si-a deschis douã conturi în valoare de 141.399,07 de lei.  Presedintele Consiliului Judetean Hunedoara, Laurentiu Nistor poate fi considerat si un adevãrat latifundiar. Acesta detine nu mai putin de sapte terenuri. O parte le-a dobândit prin cumpãrare, iar altele prin mostenire. Însumate, cele sapte terenuri au o suprafatã de 8,9 hectare.

Noroc cu mostenirea

Laurentiu Nistor are si o casã de vacantã si anexe gospodãresti. Singurele imobile pe care le detine în declaratia de avere sunt obtinute prin mostenire. astfel, presedintele Consiliului Judetean Hunedoara are o casã de vacantã de 378 de metri pãtrati în satul Bejan si anexe gospodãresti tot în satul Bejan în suprafatã de 212 metri pãtrati. Laurentiu Nistor detine si trei autoturisme cumpãrate între anii 2003 si 2013. Laurentiu Nistor a terminat scoala la vârsta de 53 de ani când a obtinut diploma de inginer economist. Acesta a activat în Parlamentul României ca deputat si a avut primul loc de muncã la vârsta de 39 de ani.

Monika BACIU