Dacã unele partide abia îsi fac calculele si cautã sã facã majoritatea cu cei care au intrat în consilii, la Vulcan se stie deja cine va fi si viceprimarul. Gheorghe Ile merge, asa ca pânã acum, pe continuitate.

La Vulcan nu mai este nicio surprizã cã PSD a câstigat cam tot ce se putea, iar Gheorghe Ile are o majoritate comodã. Tocmai acesta este si motivul pentru care va merge pe continuitate si îl propune pe acelasi membru PSD pentru biroul vecin. „S-a fãcut si o majoritate în Consiliul Local, PSD având 10 consilieri, PNL 3 consilieri. ApHD, 3 consilieri, ALDE 2 consilieri si un singur independent, Govor, asa încât PSD poate sã îsi punã singur viceprimarul. În acest sens, îl voi desemna ca viceprimar pe Merisanu Cristian”, a spus Gheorghe Ile, primarul reales la Vulcan, în Valea Jiului.

Gheorghe Ile este la cel de al IV-lea mandat în fruntea municipiului Vulcan si a fost votat de 5.119 dintre locuitorii cu drept de vor, iar primul obiectiv este Cartierul Traian, din spatele primãriei. „Este un cartier central al Vulcanului si pânã în prezent, în acest cartier nu s-a fãcut nimic.  În mod deosebit, am lãsat acest cartier mai târziu,  pentru cã valoarea proiectului este foarte mare si mizãm pe accesarea de fonduri europene pe infrastructurã”, a mai adãugat Gheorghe Ile. Noua echipã, care este si cea care a condus Vulcanul în ultimii ani, sperã sã modernizeze  cartierele si pentru cel din proximitatea primãriei, Gheorghe Ile crede cã va începe licitatia prin toamna acestui an.

Diana Mitrache