Dragi hunedoreni,
Alegerile locale s-au incheiat si faptul ca dumneavoastra ati ales, intr-o proportie covarsitoare, sa votati candidatii Partidul Social Democrat ne onoreaza, dar, in acelasi timp, ne si obliga.
Am purtat o campanie electorala decenta, in ciuda repetatelor atacuri murdare venite din partea adversarilor politici, insa acest lucru s-a dovedit a fi un castig atat pentru noi, cat si pentru alegatorii nostri.
Va multumim tuturor pentru increderea acordata! Va multumim dumneavoastra, celor care ati inteles ca Partidul Social Democrat reprezinta singura solutie pentru progres si bunastare!
Ne asteapta patru ani grei, patru ani in care vom face tot posibilul sa remediem lipsa de viziune a liberalilor care au condus judetul Hunedoara timp de 12 ani.
Victoria Partidului Social Democrat in alegerile locale este, asa cum am mai spus, o obligatie. Asadar, avem obligatia de a ne onora promisiunile expuse in perioada campaniei electorale si de a demonstra hunedorenilor ca stim ce trebuie facut pentru ca viata lor sa se schimbe in bine.

Nistor Laurentiu
Presedinte al Organizatiei Judetene a PSD Hunedoara