Tânãra care candida pe listele PRM Petrosani, pentru un post de consilier local, n-a intrat în legislativul din ”capitala” Vãii Jiului, PRM Petrosani obtinând doar 432 de voturi, adicã 3,26% din totalul numãrului de alegãtori.

Bomba sexy de pe listele PRM Petrosani a muncit în aceastã campanie, dovadã numeroasele ”bãi” de multime la care a luat parte. Andreea Alina Necoarã a strãbãtut la pas toate cartierele Petrosaniului în încercarea de a-i convinge pe ”ortaci” sã o voteze, dar chiar dacã a avut multi simpatizanti din rândul bãrbatilor, tot n-a reusit ridice scorul partidului astfel încât sã atingã pragul electoral. Sexy consiliera a devenit celebrã în Valea Jiului cu un set de fotografii incendiare. Andreea Alina Necoarã a pozat provocator în dormitorul personal iar instantaneele le-a publicat pe pagina sa de Facebook.

La scurt a revenit în atentia bãrbatilor cu ipostaze dintr-un club din Italia, la bara de streaptease. Alina, pe lângã politicã, mai este pasionatã de sport si în plan politic n-a avut o ofertã care sã capteze atentia. Oricum, programul sãu electoral nici n-a mai contat în comparatie cu fotografiile sale.

Maximilian Gânju