Urna mobilã a fost solicitatã, în cele sase localitãti ale Vãii Jiului de peste 100 de ori. Persoanele care nu s-au putut deplasa la sectiile de votare sau cele internate în spitale au avut posibilitatea de a solicita urna mobilã.

Astfel, acest lucru a fost solicitat la nivelul celor sase localitãti din Valea Jiului de 121 de ori. De cele mai multe ori, urna mobilã a intervenit la Petrosani. Mai exact de 56 de ori a fost solicitat acest mijloc de votare. La Petrila urna mobilã a fost solicitatã de 15 ori, la Aninoasa si Lupeni de 3 ori, la Vulcan de 33 de ori, iar la Uricani de 11 ori.

666, pe liste suplimentare

666 de persoane din Valea Jiului au votat pe liste suplimentare. În principiu este cei care s-au aflat la sectiile de vot si pesoanele care nu s-au regãsit pe listele electorale permanente. Cei mai multi votanti pe listele suplimentare s-au aflat la Petrosani, în numãr de 221, urmati de Lupeni cu 161 si Vulcan cu 141. la nivelul celor trei orase votul pe listele suplimentare a fost mai restrâns. La Petrila au votat pe liste suplimentare 105 persoane, la Aninoasa 15, iar la Uricani 23.

Monika BACIU