Un sofer a plonjat pur si simplu cu masina in albia râului Jiet, la intersectia dintre drumul ce duce spre Voineasa si cel ce duce spre Lonea. Incidentul s-a petrecut joi la lasarea serii si, din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

„A scapat pur si simplu din frâna de mâna”. Asta a motivat soferul, atunci când a fost intrebat de echipajul SMURD ce s-a intâmplat in momentul in care masina a luat-o la vale. Martorii spun ca omul ar fi parcat lânga albia pârâului si, imediat dupa asta, masina a luat-o la vale. Din fericire, nimeni nu a patit nimic, iar paramedicii SMURD de la Petrosani, care au intervenit imediat ce au fost solicitati prin 112, au spus ca soferul a refuzat orice consult, pentru ca era bine. „Ne-am deplasat imediat la fata locului cu un echipaj de descarcerare , dar soferul a refuzat ajutorul nostru. Nimeni nu a avut nimic de suferit”, au spus paramedicii care au sosit la locul accidentului.

Acesta nu este singurul accident care s-a petrecut in zona respectiva, iar mai multi soferi au pierdut, de-a lungul timpului, controlul volanului si s-au trezit ca de pe sosea, in intersectie, au plonjat direct in apa.

Acest sofer, insa, a reusit doar sa scape cu o pserietura si pâna la lasarea intunericului si-a scos masina din albia apei.

 

Diana Mitrache