O campanie cu denigrãri si atacuri la persoanã?

O campanie denigratoare dusã pe retelele de socializare si nu numai avea ca tintã mai multi lideri PSD din judetul Hunedoara, principalii lideri vizati fiind Laurentiu Nistor, presedintele social-democratilor hunedoreni dar si liderul PSD Petrosani, Ioan Rus.

Acestia au fãcut plângeri la Politie pentru prinderea autorilor, însã la mai bine de un an de zile autorul n-a fost prins. Acest lucru îi face pe liderii social democratilor sã se asteapte ca si în campania aceasta adversarii sã recurgã la actiuni denigratoare. ”Am primit un rãspuns cã pozitia unora nu este incriminatã în lege, cã nu este incriminatã calomnia, cã au suferit si altii si a rãmas moartã. Pânã la urmã nu mã duceam pânã la capãt dar vroiam sã stiu care e binefãcãtorul. Nu mã duceam în instantã cu respectivul. (…) Chiar la douã luni dupã ce am depus plângerea m-au întrebat dacã o mai mentin. Le-am spus cã-mi mentin punctul de vedere si vreau un rãspuns, iar la douã luni am primit cã faptele nu sunt incriminate, cã restul persoanelor si-au retras plângerea”, a declarat, Ioan Rus, presedintele PSD Petrosani. Social democratii se asteaptã ca initiatorii actiunilor denigratoare sã ”lucreze” si în aceastã campanie. ”Am primit tot felul de glume proaste. Scrisori trimise familiei, chestii imaginare. Au trimis scrisori pe adresele unor oameni, probabil luate din listele electorale, dar au trimis la persoane care erau scoase din evidentã pentru cã decedaserã de vreo doi ani. Au ajuns pe la familiile acelor oameni niste scrisori murdare. (…) Mã astept si în acestã campanie, pentru cã aceeiasi oameni lucreazã la fel. Cei care sunt experti în lucruri de acest gen, probabil cã vor încerca”, a mai declarat liderul PSD Petrosani.

Maximilian Gânju

Advertisements

7 comentarii la „O campanie cu denigrãri si atacuri la persoanã?

 • 6 mai 2016 la 07:54
  Permalink

  Se pare ca tentaculele imorale ale unor politicieni se intind si peste organele de control ori poate organele de control sunt direct implicate prin rea vointa si interese obscure in alegerile electorale!!!!

  Răspunde
 • 6 mai 2016 la 10:01
  Permalink

  Oare o sa se termine vreodata cu prostiile acestea?

  Răspunde
 • 6 mai 2016 la 10:33
  Permalink

  De ce nu pot sa fie oameni atat in campanie cat si in afara ei?

  Răspunde
 • 6 mai 2016 la 11:14
  Permalink

  Sa le fie rusine. Oare de ce vor sa demonstreze ca sunt animale nu oameni?

  Răspunde
 • 6 mai 2016 la 20:15
  Permalink

  doar asa stiu ei sa se apere cu atacuri la persoana

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.