O fetitã de doar 3 ani are nevoie de mai multe operatii chirurgicale ca sã poatã merge. Micuta Irina s-a nãscut cu o malformatie congenitalã gravã, iar o mânã de iubitori ai sportului montan vor sã îi sarã în ajutor. Cum putem sã venim în sprijinul ei? Nimic mai simplu, facem sport si donãm o sumã cît de modicã, asa încât fetita sã ajungã sã îsi facã o parte dintre operatiile absolut vitale.

Nu este pentru prima datã când atletii de la San Montan vin în sprijinul unui copil cu probleme si, dupã ce au strâns suma necesarã pentru transplantul de mãduvã al micutului Edy, acum vor sã o ajute si pe Irina. Ea este o fetitã de doar 3 ani, care are nevoie de o serie de operatii. Cum putem sã o sprijinim, ne explicã Erika Santa, sufletul acestei campanii. „Îi invitãm pe toti cei care vor sã ajute si sã facã si miscare în acelasi timp, sã vinã pe 15 mai, dimineatã la ora 10, sã o ajutãm. Actiunea de caritate va avea 3 curse: una de alergare de 7 km plat, una de 7 km cu bicicleta MTB, plat si o cursã cu obstacole, sub 2 km. De asemenea, noi am fixat o taxã pentru fiecare participant. Acesti bani vor intra în contul fetitei”, a spus Erika Santa, de la San Montan.

Irina are nevoie de mai multe operatii, iar numai una costã aproximativ 8.500 de lei. Casa de Asigurãri poate deconta doar o jumãtate din sumã, iar restul ar putea fi donati de cei care iubesc sportul si vor sã ajute un copil cu probleme.

„În momentul de fatã, fetita este la Sibiu pentru o reevaluare si o reprogramare pentru urmãtoarea operatie si vom sti câte operatii îi mai trebuiesc în momentul în care se va întoarce. Fetita are deja 7 operatii la ambele picioare si urmeazã sã aflãm câte mai are nevoie si care este suma necesarã”, a mai adãugat Erika. Competitia va avea loc la Petrila, pe Cheile Tãii, în data de 15 mai, la ora 10.00.Puteti face donatii în contul de mai jos, deschis la Banca Transilvania. RO67 BTRL RONC RT02 1458 6701, deschis la Banca Transilvania pe numele Ozsvath Margareta

Diana Mitrache