Conturi online pentru transmiterea indexului la apã

ApaServ Valea Jiului a implementat un nou program prin care clientii ce locuiesc în gospodãrii individuale si care au un cont creat pe paginã web Apa Serv Valea Jiului, pot transmite online si citirea indexului contorului. Sistemul este functional din luna februarie a acestui an, iar abonatii societãtii de apã care locuiesc în gospodãrii individuale au reactionat prompt.

“Merge nesperat de bine programul. Peste 400 de abonati si-au fãcut cont”, a declarat Costel Avram, directorul general al SC ApaServ Valea Jiului.  Pentru cei care locuiesc la apartamente, unde sunt si contoare de scarã, serviciul de comunicare online a consumului încã nu este disponibil, dar reprezentantii societãtii iau în calcul extinderea acestui program. Dupã ce în luna ianuarie 2016 a devenit functional serviciul de platã online a facturilor emise consumatorilor, Apa Serv pune, astfel, la dispozitia clientilor ce locuiesc în gospodãrii individuale si posibilitatea transmiterii online a consumului, pe lângã posibilitatea vizualizãrii facturii, a plãtii online a acesteia, precum si a evidentei plãtilor efectuate.

Index transmis cu un simplu click

Abonatii societãtii de apã trebuie sã acceseze paginã web Apa Serv, sectiunea Clienti, la adresa web http://www.asvj.ro/clienti, sã intre contul creat în prealabil si sã transmitã citirea indexului contorului. Indexul se poate introduce începând din data de 25 pânã la sfârsitul lunii, perioadã în care utilizatorul poate chiar reveni, modificând valoarea introdusã.  Dupã introducerea indexului contorului în câmpul galben, pentru validarea citirii se dã clic pe butonul Salvare index nou. La introducerea unei valori a indexului mai mici decât în luna precedentã, evident gresite, utilizatorul este atentionat: Index nou introdus incorect!

Monika BACIU

Advertisements

2 comentarii la „Conturi online pentru transmiterea indexului la apã

  • 26 aprilie 2016 la 07:52
    Permalink

    foarte bine,un lucru bun si Valea Jiului se aliniaza lumii moderne!

  • 6 mai 2016 la 18:57
    Permalink

    FELICITARI

Comentariile sunt închise.