Somerii din întrega tarã sunt asteptati, joi, începând cu ora 9,00 dimineata, la bursa locurilor de muncã, eveniment care are loc si în toate agentiile locale din Valea Jiului. Sunt locuri de muncã în constructii si servicii.

Agentia Judeteanã pentru Ocuparea Fortei de Muncã Hunedoara organizeazã joi, 14 aprilie 2016 Bursa generalã a locurilor de muncã. Actiunea se va desfãsura în aceastã zi pe plan national si, în reteaua teritorialã a judetului Hunedoara, în Deva, Simeria, Hunedoara, Orãstie, Cãlan, Hateg, Petrosani, Lupeni, Vulcan si Brad, pânã la ora 13.00

Agentii economici din judet pot depune oferte de locuri de muncã vacante pânã în data de 14 aprilie 2016 la A.J.O.F.M. Hunedoara, sau la cea mai apropiatã agentie localã pentru ocuparea fortei de muncã.

Mai mult, agentii economici sunt asteptati sã intre în reteaua Serviciilor Publice de Ocupare din Uniunea Europeanã, care organizeazã, în perioada 4-15 aprilie, o serie de evenimente adresate în special angajatorilor, sub egida “European Employers’ Days”. Obiectivele acestei initiative sunt de a realiza un contact cu un numãr cât mai mare de angajatori, de a întretine un dialog între Serviciile Publice de Ocupare si de a creste gradul de constientizare a problemelor legate de ocuparea fortei de muncã

Aceastã initiativã, spun cei care o promoveazã, va sublinia importanta angajatorilor ca fiind unul dintre cele mai relevante grupuri tintã, fiecare stat membru concentrându-se asupra nevoilor specifice pietei muncii.

Diana Mitrache