Bogdan Tâmpãu a bãtut un adevãrat record, dupã ce a organizat lansarea candidatilor la functiile de primari din Hunedoara si apoi s-a rãzgândit brusc. Rãzgândeanu de Hunedoara vine acum cu alte idei noi si poate în timpul campaniei mai mazileste vreun candidat, doi…

Cazul PNL-istului Constantin Brânduse de la Lupeni, care a încercat sã îsi punã capãt zilelor, dupã ce a ingerat un pumn de calmante, îi face pe liberali sã-si regândeascã optiunea si la Lupeni. Asta, dupã ce au fãcut schimbãri în mai toate orasele Vãii Jiului si nu numai, imediat dupã lansarea oficialã a candidatilor. Si la Aninoasa s-au orientat spre alt candidat.

Primul care a picat din schema liberalã a lui Bogdan Tâmpãu a fost Adrian Rus, zburat imediat dupã lansarea candidaturilor oficiale, iar mai apoi a venit rândul lui Adrian Albescu. Si acesta a fost scos din schemã la Aninoasa, unde locul a fost luat un alt candidat care „tinteste” mai sus. „Asearã, (nr. joi) Comitetul Judetean Executiv a luat act de renuntarea la candidatura la functia de primar a domnului Adrian Albescu, petru primãria orasului Aninoasa si  l-am desemnat candidat pentru aceastã  functie pe domnul Viorel Hãbian”, a declarat Adrian David, vicepresedinte PNL Hunedoara.

Partidul condus de Bogdan Tâmpãu în Hunedoara mai face încã sondaje de opinie, desi a lansat o datã candidatii, în mod oficial si la fel va face si la Lupeni, unde candidatul PNL a ajuns la spital intoxicat cu  pastile.

„Din punctul meu de vedere, la Lupeni se impune o cercetare sociologicã. Noi am fãcut un sondaj anul trecut. Oricum ne-am propus sã revenim asupra acestui sondaj, care ne intereseazã foarte mult si credem cã avem o sansã realã de a câstiga alegerile în Lupeni, astfel încât aceastã cercetare sociologicã ne va determina, cu sigurantã, dacã am ales un candidat potrivit, sau lupenenii îsi doresc altceva. Având în vedere cã s-a speculat foarte mult, au fost foarte multe discutii, s-a vorbit chiar si de o tentativã de suicid a lui Constantin Brânduse, cred cã se impune o cercetare sociologicã”, a mai spus David.

În acest sondaj ce le va fi fãcut locuitorilor din Lupeni intrã mai multi membri ai PNL, care sunt gata sã candideze la functia de primar si nu sunt exclusi nici candiatii independenti, pentru cã opozitia tocmai l-a lansat pe Cristian Resmeritã.

Diana Mitrache