Preluand si prelucrand retete vechi de sute de ani, cãrora le-a adãugat inovatia contemporanã, o familie bãimãreanã a readus brandul Cheia la valorile sale traditionale, care l-au fãcut atat de apreciat in perioada interbelicã.
„Anul acesta se implinesc 130 de ani de cand au fost fabricate la Galati primele sãpunuri Cheia, a explicat dl. Alin Laslo, director al companiei. Am repornit productia in anul 2012, dupã preluarea mãrcii. Produsele noastre sunt realizate integral din ingrediente naturale, prelucrate manual, fãrã steril. Ele au caracteristicile nonalergenice si hidratante ale sãpunurilor fãrã parabeni, fabricate la rece”.
Respectand filozofia Handcrafted Soap & Cosmetic Guild, breasla specificã din SUA, din care Cheia face parte din 2010, au fost realizate numeroase game de sãpunuri.
Profesionistii, si nu numai, in make-up au probleme atunci cand trebuie sã isi curãte pensulele de pigmenti si grãsimi, sã le igienizeze.
Imbinand traditionalul cu inovatia actualã, Cheia a venit in ajutorul acestora si a lansat recent primul Brush Care Kit pentru curãtarea si prelungirea timpului de utilizare a pensulelor.

„Pentru a crea sãpunul natural, fabricat manual, din Cheia Brush Care Kit, am prelucrat o retetã strãveche pe care o foloseau pictorii bisericilor si mãnãstirilor ortodoxe din Bucovina, care contine ingrediente precum boraxul, bicarbonatul si uleiul de ricin”, a dezvãluit dl Laslo.
Trusa mai contine un balsam solid cu rol de tratament antistatic (format solid unic pe plan mondial) si un covoras siliconic pe care se freacã pensulele in actul de curãtare-tratare, adunate toate intr-un format extrem de original, practic si functional.
Functia de curãtare si tratare este completatã cu cea de atragere a pigmentului si de cea de hrãnire a firelor de pãr naturale in vederea prelungirii vietii pensulelor de cel putin cinci ori, permitand, de asemenea, utilizarea ei pe mai multe culori.
Datoritã retetelor fãrã steril, consumurile de mentenantã sunt de sub 1 gram pe 10 pensule, indiferent de dimensiunile acestora. Astfel, raportat la valoarea unui machiaj de calitate, costul este de circa cinci bani pentru zece pensule curãtate.
Aceasta face din Cheia Brush Care Kit un accesoriu necesar pentru toti profesionistii din make-up, prin plusul de valoare adus colectiei de pensule, care induce respect spre client prin garantia utilizãrii unei pensule curate si dedicate.
„Dorinta noastrã este de a face din Cheia Brush Care Kit un produs de referintã, a declarat dl Laslo. De aceea, am solicitat la Oficiul Pentru Proprietate Intelectualã al Uniunii Europene inregistrarea denumirii Brush Care Kit ca marcã comunitarã. Intre timp, am lansat o campanie internationalã, sub sloganul «Keep it simple, keep it natural, keep your brushes clean&soft!», care ne va permite sã crestem exportul produselor Cheia”.?