Un tatã din municipiul Petrosani a provocat un accident rutier în urma cãruia fiica sa de aproximativ 20 de ani a rãmas încarceratã în fiarele contorsionate ale masinii, iar acesta a ales sã pãrãseascã locul faptei.

Persoanã încarceratã, sofer care a pãrãsit locul accidentului si o masinã rãsturnatã. Este tabloul unui accident rutier care a avut loc, la sfârsitul sãptãmânii trecute, pe strada Independentei, chiar în fata scolii generale numãrul 6 din Petrosani. Conducãtorul unui autoturism de teren a pierdut controlul volanului din cauza vitezei, a lovit un pom, s-a rãsturnat cu masina, iar apoi a pãrãsit locul accidentului fãrã a-I pãsa cã în autoturism se afla o tânãrã de aproximativ 20 de ani.

„Am fost anuntati prin sistemul integrat cã s-a produs un accident rutier, ne-am deplasat la fata locului cu o autospecialã, am gãsit o masinã rãsturnatã pe plafonierã, înãuntru era o victimã de sex feminin. S-au întreprins manevrele de descarcerare, iar persoana a fost extrasã din masinã si predatã ambulantei. Se afla pe bancheta din spate. Victima era putin confuzã cu o plagã la cap”,  a declarat plutonierul adjutant Florin Burlea. În cele din urmã bãrbatul a fost identificat de politisti care au stabilit cã acesta nu detinea permis de conducere. Tatãl fugar va fi cercetat pentru vãtãmare corporalã din culpã si pentru fugã de la locul accidentului. Acesta riscã o pedeapsã cu închisoarea de pânã la cinci ani.

Monika BACIU