Pensionarii din minerit cer demisia sefului de la Casa de Pensii

Fostii mineri din Valea Jiului sunt nemultumiti de faptul ca seful Casei de Pensii Hunedoara, Ionel Ciobanu, nu le-a rezolvat o serie de solicitari, iar una dintre ele este legata de biletele de tratament pe care ar trebui sa le primeasca.

„Noi am trimis catre Ministerul Muncii, doamnei ministru Campeanu o solicitare de a-l demite pe seful Casei Judetene de Pensii Hunedoara pentru ca sunt o serie de probleme cu care ne confruntam si care nu sunt rezolvate.

Una ar fi chiar si biletele de tratament care sunt putine si se dau foarte greu, iar multi dintre noi avem nevoie de tratamente”, a declarat, Paul David, secretarul Ligii Sindicatelor Pensionarilor Minieri Valea Jiului. Fostii ortaci au cerut suplimentarea cu 50 la suta a numarului de bilete de odihna si tratament acordate prin Casa de Pensii, insa pentru moment cererea a ramas fara raspuns.

Maximilian Ganju

Advertisements

2 comentarii la „Pensionarii din minerit cer demisia sefului de la Casa de Pensii

  • 7 iunie 2012 la 04:27
    Permalink

    Pensionari nu uitati cine v-a taiat pensiile si va taiat gratuitatile. Daca castiga din nou tot ei in secunda doi le vor taia din nou. U.S.P. = PD-L.

  • 7 iunie 2012 la 11:30
    Permalink

    Ciolanari de PSD-isti isi umpla buzunarele cu bani nostri publici,a reanviat Matusa Tamara a lui Adrian Nastase.

Comentariile sunt închise.