Administratorul judiciar al CEH întâmpinã probleme în definitivarea tabelului de creante al Complexului Energetic Hunedoara. Contabilitatea societãtii energetice nu este structuratã într-o singurã bazã de date, iar acest aspect le dã bãtãi de cap administratorilor judiciari.
“Sunt probleme la CEH pentru cã nu au centralizatã toatã contabilitatea. Aceasta este împãrtitã la nivelul celor sase sucursale, adicã cele douã termocentrale si cele patru unitãti miniere. Oamenii nostri vor trebui sã lecompare cu toate solicitãrile de înscriere la masa credalã si sã le analizeze”, a declarat Florin Sãftoiu, reprezentantul Casei de Insolventã GMC Craiova, administratorul judiciar al CEH.
Sãptãmâna viitoare aflãm numãrul exact al cererilor de înscriere la masa credalã a CEH. Termenul pentru depunerea cererilor de admitere a creantelor asupra averii CEH a expirat în dta de 22 februarie, însã chiar si în aceastã sãptãmânã încã s-au mai primit astfel de documente.
“Sãptãmâna viitoare vom sti cu exactitate câti creditori s-au înscris la masa credalã. Ultimul dosar a fost preluat luni, toatã echipa lucreazã la definitivarea tabelului”, a mai spus Florin Sãftoiu. Reprezentantii Casei de Insolventã GMC Craiova sunt presati de timp. Pânã în data de 14 martie acestia autermen limitã pentru verificarea creantelor, de îtocmire si înregistrare la tribunal si publicarea acestora în Buletinul Procedurilor de Insolventã a tabelului preliminar de creante. Apoi, pânã în data de 8 aprilie trebuie definitivat tabelul creantlor.
Monika BACIU