Fostii ministrii ai Educatiei, Ecaterina Andronescu si Mihnea Costoiu au fost vineri oaspetii Organizatiei PSD Lupeni, una din cele mai puternice organizatii din tara si cea mai puternica din judeul Hunedoara, condusa de deputatul Cristian Resmerita.
Peste 200 de membri ai PSD Lupeni au umplut pâna la refuz sala de sedinta pentru a se intâlni cu cei doi ministri ai Guvernului Ponta. IMG_3833
“Prezenta in Valea Jiului pentru probleme legate de educatie, nu am putut sa nu ma opresc si la una din cele mai puternice organizatii PSD , condusa de colegul si prietenul meu, deputatul Cristian Resmerita. Imi exprim cu aceasta ocazie sustinerea deplina pentru colegul meu, deputatul Cristian Resmerita, pentru locuitorii Lupeniului si intregii Vai a Jiului si promit ca impreuna ne vom lupta pentru rezolvarea problemelor din minerit , problemelor cu care se confrunta CEH si Valea Jiului”, a declarat senator Ecaterina Andronescu .
La rândul sau Mihnea Costoiu i-a asigurat atât pe membrii PSD Lupeni cât si pe toti locuitorii din Valea Jiului de tot sprijinul. “ Venim acum de la Gorj, acolo unde ne confruntam cu aceleasi probleme ca si in Valea Jiului, alaturi de colegii mei, de doamna senator Ecaterina Andronescu, impreuna cu deputatul Cristian Resmerita si ceilalti colegi deputati si senatori din Hunedoara , voi face tot ceea ce imi sta in putinta, sa sprijin continuarea activitatii celor doua complexe energetice Oltenia si Hunedoara”, a declarat Mihnea Costoiu .
Gazda, presedintele PSD Lupeni, deputatul Cristian Resmerita le-a multumit celor doi oaspeti de seama, pe sprijinul carora se bazeaza in gasirea unor solutii la problemele cu care se confrunta Valea Jiului. “ Nu pot decât sa le multumesc domnilor ministrii: Ecaterina Andronescu si Mihnea Costoiu pentru prezenta dânsilor astazi aici la Lupeni , ne-au facut o mare bucurie atât mie cât si tuturor celor prezenti . Le multumesc pentru faptul ca ne vor fi alaturi in lupta pentru mentinerea in viata a Complexului Energetic Hunedoara si ma bazez pe sprijinul dânsilor, in gasirea unor solutii, pentru problemele cu care ne confruntam in Valea Jiului in toate domeniile de activitate”, a afirmat Cristian Resmerita.
La intalnire a participat si primarul municipiului Lupeni, Cornel Resmerita.IMG_3676