La Vulcan se construieste incontinuu si mereu se gaseste cate ceva nou de facut. De cateva luni, aici se vorbeste de transformarea unei zone centrale, cu vad bun comercial, in altceva decat ceea ce a fost pana acum.

Aici, la intersectia Bulevardului Mihai Viteazu cu strazile Traian si Aleea Muncii exista inca din anii 90 mai multe chioscuri cu tot felul de produse alimentare, de la care oamenii mai mereu se aprovizioneaza. Insa, pana la sfarsitul anului, pentru aceasta locatie, edilii au alte planuri.

“Acolo vom avea un mini mall cu tot ceea  ce trebuie. Pana acum avem doua propuneri din partea a doua supermarket-uri, iar pana la sfarsitul anului cred ca vom face si proiectarea”, ne-a declarat Gheorghe Ile, primarul Municipiului Vulcan. Toti comerciantii care si-au cumparat aceste spatii si chioscuri, vor fi stramutati in zona strazii Traian, pe locul  pana unde acum circa doi ani a existat un parau. Primaria a trecut cursul de apa prin niste conducte gigant, iar mai apoi a acoperit canalul cu pamant, locul unde vor sta de la anul toate chioscurile.

Luiza Andronache