„Hunedoara suntem noi” a scos oamenii in strada

Peste 1000 de oameni din toata Valea Jiului, din Hunedoara, dar si din Gorj au participat la un miting de sustinere a economiei judetului Hunedoara. Pe o ploaie torentiala, minerii, energeticienii, pensionarii, CFR-istii si chiar oamenii simpli au vrut sa arate ca le pasa si au venit cu totii sa strige sloganuri sub egida „Hunedoara suntem noi”.
La miting a fost si Bogdan Hosu, presedintele Cartel Alfa, sindicalisti din minerit si energie si cu totii au cerut sa fie luati in seama si sa nu le dispara locurile de munca, acum ca s-a declarat insolventa la Complexul Energetic Huendoara.
Petre Nica, presedintele Sindicatului Muntele, organizatorul mitingului, a precizat ca oamenii s-au adunat in numar relativ mare, tinând cont ca vremea a fost total nepotrivita si asta denota ca oamenilor de aici nu le este indiferenta soarta Complexului Energetic Hunedoara. Bogdan Hosu, presedintele Cartel Afla li s-a dresat oamenilor strânsi in fata primariei din Petrosani, asigurându-i ca in acest moment solidaritatea oamenilor este importanta si ca a fost necesar sa traga un astfel de semnal de alarma.
In timpul mitingului, singurul participant in multime a fost primarul din Petrosani Tiberiu Iacob Ridzi, iar când sindicalistii au afisat fotografiile parlamentarilor din Hunedoara, lumea i-a huiduit.

Diana Mitrache

Advertisements

Un comentariu la „„Hunedoara suntem noi” a scos oamenii in strada

  • 15 februarie 2016 la 09:19
    Permalink

    asta este hunedoara? ma faceti sa rad…ha ha ha

Comentariile sunt închise.