Apa de ploaie, ne umflã facturile

Plãtim prea mult la apã si facturile la acest serviciu sunt subiectul la zi în orice localitate a Vãii Jiului. Oamenii se plâng cã li se calculeazã pierderi, cã au apometre, sau nu, care bat cu cele de la scarã, dar aproape nimeni nu a sesizat cã plãtim o taxã ce aduce profit simtitor firmei, desi ar putea fi eliminatã, asa cum au fãcut alte localitãti din România. Primarii au prins de veste si vor sã cearã scoaterea ei din facturã. … mai departe

Advertisements

Un comentariu la „Apa de ploaie, ne umflã facturile

  • 3 februarie 2016 la 08:06
    Permalink

    Pana sa vina la conducerea Apa Serv specimenul Don Costel exista doar apa + apa reziduala si meteorica. Acum insa exista apa + apa reziduala + apa meteorica. Din 2 se facura 3.
    Un alt exemplu. Pana sa vina specimenul exista o taxa de 15 lei pentru cei bolnavi care nu se pot deplasa cu apometrul la verificat la Apa Serv. Practic in contul taxei un angajat Apa Serv venea acasa demonta contorul, il ducea la verificat si il aducea inapoi. Dupa venirea specimenului taxa a devenit brusc 90 lei. In conditiile in care un muncitor Apa Serv castiga cam 9-10 lei/ora cu justifica Apa Serv legal acesti bani pe care ii incaseaza?

Comentariile sunt închise.