Centrul istoric de la Lupeni va fi complet reabilitat

Proiectul de reabilitare si modernizare a centrului vechi din Lupeni a fost licitat in urma cu putin timp, iar in curand, la fata locului vor sosi si muncitorii. “Este un proiect pe zonele miniere, in valoare de 23 de miliarde de lei vechi , dar a fost castigat la o suma mult mai redusa, respectiv 13 miliarde de lei.  A fost organizata licitatia la Ministerul Economiei, iar acum urmeaza sa se semneze contractul de finantare ”, ne-a declarat Gabriel Lungu, city manager la Lupeni.

Acest proiect prevede mai multe lucrari care vor schimba complet aspectul zonei. “Reabilitare pe strada Eroilor pe o lungime de 286 de metri si 3, 5 metri latime, vor fi realizate lucrari de canalizare pe strada Eroilor, avem o reabilitare si asfaltare de trotuar in zona de parc, la Cimitirul Eroilor, avem iluminatul ornamental de facut, bordurile de delimitare in zonele pietonale, o fantana arteziana pe locul actualei fantani din zona Palatului Cultural si mai avem si imprejmuirea Cimitirului Eroilor  pe o lungime de 144 de metri cu un gard de 2, 5 metri”, a mai spus Lungu.

Luiza Andronache

Advertisements

2 comentarii la „Centrul istoric de la Lupeni va fi complet reabilitat

  • 31 mai 2012 la 04:32
    Permalink

    Ce bine ar fi sa fie alegeri anual asa se va face cate ceva.

  • 31 mai 2012 la 06:55
    Permalink

    Toate se invart in jurul cimitirului eroilor sa nu fie de rau augur pentru rasmerita si lungu,asfaltati ba dracului drumul din oras ca-ti rupi masina si strangeti canii ca te mananca de viu,voi va apucati de palate, cimitire si borduri,parca traim intr-un oras condus de tampiti !

Comentariile sunt închise.