A crezut ca mama ei este moarta. O femeie din Petrila a alertat echipele de interventie crezand ca mama ei este decedata. Toate echipajele de interventie au plecat, marti, spre Petrila pentru a rezolva problema femeii. Cand au ajuns la fata locului, echipajele au constatat ca varstnica nu era acasa. Mai mult, dupa cateva minute, reprezentantii echipajului SMURD au vazut-o pe femeia in cauza venind spre casa.

Mii de apeluri false in 2011

Majoritatea apelurilor false primite pe 112, in al treileal trimestru al anului 2011, sunt false. Intr-un comunicat remis de reprezentantii Serviciului de Telecomunicatii Speciale la sfrasitul anului trecut s-a dovedit faptul ca in ultimul trimestru al anului 2011 in judetul Hunedoara au fost primite 84.598 apeluri pe numarul de urgenta 112.

„Dintre acestea 32,89% au fost reale si 67,11% false. Cele mai multe au fost transferate catre Ambulanta – 54,34%, Politie – 27,27%, Pompieri – SMURD – 16,16% si Jandarmerie – 2,23%. Majoritatea apelurilor false si abuzive provin de la copii, tineri, persoane cu probleme psihice si sunt in mare parte realizate de pe cartele pre pay”, se arata in comunicat.

Raul IRINOVICI