Trãiesc din ajutoarele sociale, dar refuzã munca

Trãiesc din ajutoarele sociale, iar un parlamentar român vrea ca statul sã descurajeze aceastã practicã. Mii de famili din judetul Hunedoara trãiesc la marginea sãrãciei, dar sunt si cazuri în care acestia nu fac nimic pentru a-si depãsi conditia. Parlamentarul vrea sã se renunte la aceste practici pentru “descurajarea culturii dependentei fatã de ajutoarele sociale si încurajarea unei culturi a muncii si a responsabilitãtii individuale si sociale”. Cel mai recent caz este cel al unui petrosãnean care… mai departe

Advertisements

3 comentarii la „Trãiesc din ajutoarele sociale, dar refuzã munca

 • 9 decembrie 2015 la 17:34
  Permalink

  In subiectul articolului, care este meritul madamei Babtan de-i apare poza ?, sau când e vorba de someri trebuie sa vedem figura celei care depisteaz? neobrazarea unui somer care refuza locurile de munca. Pe ea nu o prea intereseaza nimic altceva decat s? se plimbe prin ora? in timpul orelor de serviciu, (bine-nteles, munca de teren pentru diminuarea somajului) pentru care este remunerat? regeste. Atat de eficienta este munca madamei Babtan, incat cei mai multi someri din judet sunt in Valea Jiului. Si colegele ei, prin rotatie, tot cu munca de teren se ocupa. Daca se poate, de ce nu?

 • 9 decembrie 2015 la 19:49
  Permalink

  De ce nu publicati toate comentariile, nu cumva la mijloc sunt niste contracte ?

 • 10 decembrie 2015 la 21:13
  Permalink

  Ocazie pentru Babtan ca sa-si etaleze modestia prin bijuteriile pe care le poart?. Doar atat, nici nu are altele decat cele la vedere. De fapt la venituri modeste, bijuterii modeste. Si autoturismul pe masura, nu-i asa?

Comentariile sunt închise.