Accident spectaculos la Petrosani, pe DN 66 in zona minei Livezeni din Cartierul Aeroport. Vineri, in jurul prânzului, o femeie a fost accidentata de un motociclist, iar mai apoi a fost transportata cu rani usoare la sectia de urgenta a Spitalului din Petrosani. Politistii au intocmit un dosar de cercetare penala si au stabilit ca motociclistul nu avea alcoolemie.
O femeie a fost spulberata de un motociclist care circula regulamnetar prin Petrosani, pe soseaua de centura a orasului. Omul sustine ca a vazut-o pe femeie pe marginea strazii si ca nu s-a asteptat sa ii sara in fata. In momentul in care aceasta a pasit, motocicleta a lovit-o in plin. „Veneam dinspre Vulcan spre Petrosani si am vazut-o pe femeie ca vrea sa treaca strada, dar nu am realizat ca se arunca in fata mea. A vrut sa treaca si a sarit dintr-odata in fata mea si nu am mai putut sa o evit. Femeia ii lovita la picioare dupa cum am vazut”, spune motociclistul care a accidentat-o.
Femeia a fost transportata de un echipaj medical la spital, acolo unde i se vor acorda ingrijiri medicale. Este in afara oricarui pericol, iar motociclistul a fost testat in privinta alcoolemiei, rezultatul fiind negativ. „Motociclistul se deplasa pe directia Livezeni – Petrosani, iar acolo a surpins si accidentat o persoana, care s-a angajat sa traverseze prin loc nemarcat si fara sa se asigure. In cauza se efectueaza cercetari, se vor intocmi documente de cercetare penala si, in functie de numarul de zile de ingrijiri medicale, dosarul va fi inaintat Parchetului de pe lânga Judecatoria Petrosani”, a declarat Sorin Ciobanu, de la Politia Rutiera Petrosani.
Traficul rutier s-a desfasurat pe un singur sens, alternativ. Pâna la finalizarea masuratorilor, politistii au asigurat buna desfasurare a acestuia, iar apoi carosabilul a fost degajat, dupa aproximativ o jumatate de ora.

Diana Mitrache