Revoltãtor! Minerii mor în subteran pentru 2000 de lei, sefii lor câstigã zeci de mii de lei pe lunã

În timp ce minerii mor în subteranele din Valea Jiului pentru câtiva lei, sefii lor de la Complexul Energetic Hunedoara îi sfideazã cu venituri nesimtite de ordinul zecilor de mii de lei, bani, ATENTIE!, câstigati lunar. Sumele pe care le câstigã sefii minerilor sunt fabuloase, iar un simplu calcul aratã cã banii pe care îi câstigã într-o singurã lunã un director de la CEH sunt câstigati de un miner în decurs de 2 ani.
Veniturile sefilor din CEH au fost tinute la secret de parcã erau arhivele Vaticanului. Sumele fabuloase au fost însã deconspirate ( vezi document facsimile) … mai departe

tab1

tab2

Advertisements

7 comentarii la „Revoltãtor! Minerii mor în subteran pentru 2000 de lei, sefii lor câstigã zeci de mii de lei pe lunã

 • 7 septembrie 2015 la 02:57
  Permalink

  Si ma spun ca nu vor tineri sa munceasca, dar de ce nu e indvers ca sefi nu dau ei productie sa fim sincer Domnilor dar doua mii de ron ar tre ui sa aiba un agent de paza nu un miner un miner cel putin cinci mii de lei da asta poate pri-n 2020.

 • 7 septembrie 2015 la 02:59
  Permalink

  De ce sunt prosti mi eri ca dau carbune ai sa fim seriosi.

 • 7 septembrie 2015 la 03:01
  Permalink

  O spun aici si sper sa i tre in istorie acest mesaj si sper sa fie citi dar nu cred totusi,,Roma ia se v-a schimba dar in 2020,pana atunci hibernam”

 • 7 septembrie 2015 la 03:02
  Permalink

  Nu prea se ve bine pe tel si e greu sa scri mesaje

 • 7 octombrie 2017 la 23:46
  Permalink

  E cea mai mare nedteptate si bataie de joc.nesimtitii aia din conducere ar trebui bagati in mina si pusi sa munceasca sa vada cum se castiga banii

 • 7 octombrie 2017 la 23:53
  Permalink

  sanu uitam angajarea psd istei lipitoare de afise burduf margaretape 60 milioane lunar sau sporul de subteran incasat de alta psd ista ratiu simona care habar nu are pe unde se intra in mina….

Comentariile sunt închise.